5/3/12

Κόντης σε Σκόρδα :"Να το βουλώσει ο μυαλοπώλης"!



O Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Άρη για την απεργία των παικτών και όχι μόνο. Ο Κόντης δεν έπεισε κανέναν, αντίθετα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Επιτέθηκε στο Λ. Γράντα τον οποίο κατηγόρησε για την οικονομική κατάστασησ της ομάδας και τον κάλεσε να το βουλώσει!



  Ο κ. Κόντης μεταξύ άλλων μίλησε και για την αποχή των παικτών από τις προπονήσεις των παικτών του Άρη, τονίζοντας πως δεν καταλαβαίνει ο ίδιος  το νόημα της αποχής και ότι πρέπει να υπάρξει υπομονή από όλους.


Για την 48ωρη αποχή από τις προπονήσεις, την οποία αποφάσισαν οι παίκτες: 

«Η αποχή είναι δικαίωμα τους. Έχουμε πει κάποια πράγματα. Είμαστε στη διαδικασία της αδειοδότησης . Θα δούμε τι χρειαζόμαστε για την πρώτη φάση της αυτής και τι ποσό χρειάζεται για να μπει στην ομάδα.  Όποιος έχει αμφιβολία, όπως ο γνωστός «μυαλοπώλης», να έρθει βάλει τα λεφτά του και να κάνει τους διακανονισμούς και τις πληρωμές.

  
Μακάρι η παρούσα διοίκηση να ήταν πρωτοδικείου, να μην πληρώναμε τις προηγούμενες υποχρεώσεις και να ήμασταν εντάξει στις τωρινές. Αν θέλει ο μταλοπώλης, ας έρθει, αλλιώς να το βουλώσει, να αναλογιστεί αυτά που λέει και να παρακαλάει να γίνουν αυτά που λέμε για να μην την πληρώσει και αυτός. 

Αυτοί που λένε ότι αγαπάνε τον Αρη να περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Και παίκτες και εμπλεκόμενοι πρέπει να περιμένουν ώστε να ζήσει ο Αρης Όλοι πρέπει να κατανοήσουν ότι για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις τις, πρέπει να κάνουν υπομονή. Τα δύο εκατομμύρια που λέμε δεν θα γίνουν 22. Με αυτά, καλούμαστε να βολέψουμε την κατάσταση. 

Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η αποχή, κάτι που το έχω πει και στους ίδιους τους παίκτες. Αποχή κάνεις σε κάποιον που έχει και δε σου δίνει. Ήδη καλούμε κάποιους για να κανονίσουμε τις οφειλές. Η αποχή παρόλο που είναι δικαίωμα τους δεν προσδίδει κάτι παραπάνω. Εγώ δεν κακίζω τους παίκτες. Όντως πρέπει να παίρνουν τα χρήματα τους. Ο καθένας αναλαμβάνει υποχρεώσεις ανάλογα με τα χρήματα που παίρνει».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις και μιλώντας για αυτό που λένε πολλοί, ότι ο ίδιος δηλαδή φέρνει στην ομάδα κάθε χρόνο «καραβιές» παικτών, απάντησε λέγοντας: 

«Έχουν μάθει κάποιοι και λένε ένα σωρό ψέματα τα τελευταία χρόνια. Εγώ έφερνα κάθε χρόνο 15 παίκτες γιατί έτσι είχες να κάνεις με παίκτη που είχε μονοετές συμβόλαιο και του χρόνου ερχόταν κάποιος εξίσου καλούς. αΑν έχεις κάποιους παίκτες με 4-5 χρόνια συμβόλαιο, πρέπει να τους έχεις πληρωμένους στην εντέλεια».


AΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΜΕ 12.392 ΜΕΛΗ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου