5/3/12

Πρωτοσέλιδα για... κωλόχαρτα


Οι δύο σύλλογοι με τα πιο μεγάλα μαγειρέματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από την ίδρυση τους, δεν δικαιούνται να παίζουν οποιοδήποτε παιχνίδι εις βάρος άλλου Ελληνικού συλλόγου.

Είναι γνωστό από το ξεκίνημα της σεζόν ότι λόγω της δύναμής τους, ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα είναι υπόθεση δύο. Του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Από κει και πέρα όμως δεν μπορεί οι δύο σύλλογοι αυτοί έχοντας πάντα ως μέσο την προπαγάνδα των ΜΜΕ που ελέγχουν, να προσβάλλουν άλλους ελληνικούς συλλόγους οι οποίοι είναι οικονομικά πιο αδύναμοι και δεν μπορούν να καθορίζουν αυτοί ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα, όπως στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ για τον οποίο Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί μαλώνουν σε ποιανού άρμα είναι.

Τη στιγμή λοιπόν που είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις μεγάλων συλλόγων με άλλων μικρών εδώ και δεκαετίες, πριν από κάθε ματς του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ο συγκεκριμένος οπαδικός Τύπος που μόνο ασέβεια μπορεί να προσφέρει σε έναν Έλληνα φίλαθλο έστω και μέσου νοητικού επιπέδου, προσπαθεί με εμετικά άρθρα και πρωτοσέλιδα να πιέσει τους ασπρόμαυρους να αποδείξουν ότι δεν είναι… ελέφαντες.

Και πίσω από τα πρωτοσέλιδα και τα άρθρα υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να είναι όργανα κάποιων. Άραγε οι εφημερίδες του Ολυμπιακού θα ζητήσουν συγγνώμη τη Δεύτερα που πρόσβαλαν διοίκηση, παίκτες, προπονητή και όχι μόνο του συλλόγου του ΠΑΟΚ λέγοντάς τους στημένους και πουλεμένους;

Άραγε οι πράσινες φυλλάδες κάναν το ίδιο σε αντίθετες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα όταν ο Ολιζαντέμπε έβαζε γκολ στις καθυστερήσεις και έδινε το Πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό ή όλα αυτά τα χρόνια που ο Παναθηναϊκός νικούσε με σχετική άνεση μέσα στην έδρα του τον ΠΑΟΚ;

Δυστυχώς οι αλητείες αυτές δεν παύουν από όλες τις οπαδικές εφημερίδες που απορούν μετά γιατί πέφτουν οι πωλήσεις τους και «κλαίνε» που… δε την βγάζουν. Αλήθεια δημοσιογραφία γι’ αυτό σπουδάσατε; Για να προωθείτε τη βία, να δημιουργείται χούλιγκαν και τυφλούς οπαδούς;

Όχι φυσικά, μάλλον για να εκπροσωπείτε συμφέροντα.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο άρμα του Ολυμπιακού γιατί κατέβηκε με σημαντικές απουσίες κατά του ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι στο άρμα του Παναθηναϊκού γιατί ενώ έχει ανώτερη ομάδα κάθεται και χάνει βαθμούς από «χωριά» και κάνει την υπόθεση τίτλο ντέρμπι.


Και τώρα οι δυο έχουν μία βδομάδα μπροστά τους να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να προσπαθήσουν να δυναμιτίσουν το κλίμα και να βάλουν τις οπαδικές εφημερίδες να μαλώνουν ποιος την έχει… μεγαλύτερη. Περαστικά μας.

Θυμηθείτε το Πρωτοσέλιδο της Πράσινης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 0-2 μέσα στην Τούμπα πριν λίγες αγωνιστικές…


Και τα πρωτοσέλιδα του Γαύρου και του Πρωταθλητή δύο ημέρες πριν από το χθεσινό πλέον Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός…



Πιανίστας

AΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΜΕ 12.372 ΜΕΛΗ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου