26/3/12

Χρηματοδοτεί εφημερίδα ο Θοδωρής Ζαγοράκης



Ημερήσια πολιτική και αθλητική εφημερίδα σχεδιάζει να εκδώσει ο Νίκος Πετρουλάκης , ο πρώην διευθυντής στο Αθλητικό Μετρόπολις.Ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης,(''μουστάκιας'' στο παρατσούκλι) αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της πόλης μας.




Ο λόγος για τον ΠΑΟΚτσή τραγουδιστή Βασίλη Καρρά και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας μας Θοδωρή Ζαγοράκη,ώστε να χρηματοδοτήσουν το εγχείρημά του.


Οι φιλικές σχέσεις του πρώην προέδρου με τον καλλιτέχνη κρατούν απο παλιά.Η κοινή καταγωγή τους και οι συχνές εμφανίσεις του ζεύγους Ζαγορακη-Λιλη στα εκάστοτε μουσικά κέντρα που τραγουδουσε ο Βασίλης,ερχονται να επιβεβαιώσουν το άριστο μεταξύ τους κλίμα.Αποφάσισαν όπως φαινεται να πορευτούν και επιχειρηματικά μαζί,χρηματοδοτώντας το φιλόδοξο εγχείρημα του Νίκο Πετρουλάκη.Οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε κατά πόσο θα βοηθήσουν σε μια επιτυχημένη και επικερδή λειτουργία της εφημερίδας ,δεν το γνωρίζουμε.Σιγουρα, όμωςθα το έχουν σκεφτεί και οι τρεις τους καλύτερα απο εμάς.

Ο Θόδωρος ,όπως ειναι γνωστό στις 8 Οκτωβρίου 2009 ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα (Φεβρουάριος 2010) επανήλθε και πάλι στο αξίωμά . Τον  περασμενο Ιανουάριο όμως ανακοίνωσε εκ νέου την αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, δηλώνοντας αυτολεξί :«...προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας....



Επιχειρηματικά ανοιγματα λοιπόν για τον πρώην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

4 σχόλια:

  1. vre kakomire lipton asxoleisou me tipote allo karagiozi malaka!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι:

    Αυτοί που τα παίρνουν από τον ΠΑΟΚ και αυτοί που τα δίνουν στον ΠΑΟΚ.εσυ σε ποιο ειδω ανηκεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή