5/3/12

Ανοιχτή Επιστολή προς το Δημήτρη Σαλπιγγίδη




       Ανοικτη Επιστολή προς το Δημητρη Σαλπιγγίδη
Εξαιρετική γραφή από φίλο του ΠΑΟΚ.Η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ θα κριθεί και θα αναλυθεί απο πολλούς και για πολυ καιρο.Δεν δημιουργούμε καθόλου κλίμα. 

Όποιο ράδιο και να ανοίξεις,όποιο site και να διαβάσεις,όποια εφημερίδα και να ξεφυλλίσεις θα μιλάνε για τον Δημητράκι.Το κλίμα το δημιούργησε ο ιδιος με την στάση του εχθές στο ΟΑΚΑ.Οταν σκοράρεις με αντιπαλο τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ οφείλεις να εκσπερματώνεις.Αυτό θέλουμε εμεις οι ΠΑΟΚτσήδες.




Αναδημοσιεύουμε την άποψη ενός φίλου του ΠΑΟΚ απο φιλικό blog του ΠΑΟΚ που παρακολουθούμε




Ανοικτη Επιστολή προς το Δημητρη Σαλπιγγίδη

Δημήτρη, (μου επιτρέπεις τον ενικό?)

Ξεκινάω από τις συστάσεις. Είμαι μεγάλος θαυμαστής σου. Τόσο για το πλούσιο ποδοσφαιρικό σου ταλέντο όσο και για το χαρακτήρα σου.

Από μικρό παιδί, θαύμαζα τους ταλαντούχους ανθρώπους. Είχα την τάση να ξεχωρίζω τους καλύτερους -κατά την άποψή μου- από κάθε επαγγελματική κατηγορία και να τους θαυμάζω.

Θαύμαζα, για παράδειγμα, τη Μάρθα Βούρτση ως την καλύτερη δραματική ηθοποιό.
Τον συγχωρεμένο Αγγελόπουλο ως τον καλύτερο δραματικό σκηνοθέτη.
Το "Νίκα τη στεναχώρια" ως την καλύτερη δραματική ταινία.
Τη Δράμα ως πόλη.

Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, ότι έχω μια τάση στο δράμα γενικότερα.
Γι'αυτό θαυμάζω κι εσένα, Δημήτρη.

Γιατί μπορείς να πείθεις μερικά εκατομμύρια οπαδούς ότι είσαι θλιμμένος. Οτι είσαι επαγγελματίας. Οτι τιμάς το ψωμί που τρως. Οτι απαρνήθηκες τα εκατομμύρια της γρασιδο-ομάδας για να πας στην ομάδα της καρδιάς σου. Τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι τα γρασίδια είναι η ομάδα της καρδιάς σου, δεν σου έδιναν φράγκο για να μείνεις, καμία ανανέωση συμβολαίου δεν σου πρότειναν, και ότι φόρτωσες την άλλη ομάδα (αυτήν που πουλάς ότι είναι της καρδιάς σου ντε!) με ένα υπέρογκο συμβόλαιο για το οποίο δεν απέδωσες ούτε το 1/20. (να ναι καλά ο σαλε-κοσμο-προεδρος)

Σε θαυμάζω πραγματικά ρε κουφάλα. Ενώ έχεις κάνει αυτό


αυτο



αυτο



αυτο


αυτο


αυτο


αυτο


έχεις καταφέρει ακόμα κάποιοι να σε αποκαλούν με το μικρό σου (όπως εγώ καλή ώρα) και να σε χτυπάνε φιλικά στην πλάτη και να σε λένε "Πάμε Μήτσαρα" (όπως όχι εγώ καλή ώρα).


Αυτός εδώ, και δεν είναι τυχαία η φωτογραφία που χρησιμοποιώ

αποφάσισε για πάρτη σου να επιλέξει το διχασμό και τη ζημιά στην ομάδα από την ηρεμία και τη σύνεση στα ταμεία.
Του δε δεξιού, μέχρι και την ανηψιά γ*μησες, σε παραδέχομαι, ωραίο γκομενάκι.

Σε θαυμάζω ακόμα γιατί όλη η πλάση συνομωτεί υπέρ σου. Δεν γινότανε ρε γαμώτο να έβαζες το γκολάκι απέναντι στο βάζελο στην ΤΟΥΜΠΑ και όχι στο άδειο ΟΑΚΑ? Να το παστελώσεις και να έρθεις εκεί μαζί μας στα κάγκελα της 4 να πανηγυρ..... οχι ε? Καλά.

Α μη ξεχάσω. Σε θαυμάζω και για τις ποδοσφαιρικές σου ικανότητες. Λίγοι ποδοσφαιριστές που αμοίβονται με μόλις 1 μύριο το χρόνο μπορούν στο τετ α τετ να στείλουν τη μπάλα πλάγιο και στην μεθεπόμενη φάση να πετύχουν γκολ με το καλάμι. "Πλασέ μεγάλου σκόρερ". Μεγάλος παίχτης γενικά, να συμπληρώσω εγώ. Λίγοι έχουν την ποδοσφαιρική πανδαισία να μπορούν να χάνουν πχ. αυτό που έχασες με τη ΤΣΣΚΑ πέρσι, με το βάζελο προχτές, με τον Αγιαξ προπερσι κ.ο.κ. (ατελείωτη η λίστα).

Τελειώνω, μη ξεχάσω για τη μαγκιά σου με τους ΑΡΔ της πόλης. Δε πα να σέρνεσαι, να βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου, να μον0λογούμε "εγώ θα το βαζα" κλπ? Την επόμενη μέρα, πρώτο βιολί της ομάδας στα ράδια και στις εφημερίδες. Στην αρχή νόμιζα ότι έβλεπα αλλο ματς, ότι πάσχω από άνοια, έχω καταρράκτη και κάλλο στον εγκέφαλο. Αλλά μετά το πιασα ρε συ. Είσαι τεράστιος. Θα λεγα "Τιτανας" αλλά θα προσβάλλω κάποιον και δε θέλω.

Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες, θα σου πω όμως κάτι τελευταίο ρε συ Μήτσο. Πιο πολύ σιχαίνομαι αυτούς που σε κράζουν επειδή δε παίζεις μπάλα από αυτούς που σε χειροκροτάνε. Τουλάχιστον οι τελευταίοι δεν είναι κωλοτούμπες, και μάλιστα δεν είναι κωλοτούμπες για το λάθος λόγο.

Σε χαιρετώ και σε ασπάζομαι.
Εις το επανειδειν

Wrangler from epanastasoblog



AΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΜΕ 12.396 ΜΕΛΗ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

17 σχόλια:

  1. egrapses file....mpravo...ta spas...k egw ta lega alla...malakies m legan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα στην λυσσα ρε.. Δεν μπορειτε να τον δειτε μια φορα ως επαγγελματια ποδοσφαιριστη; τι ασχολειστε ρε ; εγω επαψα να ασχολουμε με τον Σαλπιγγιδη απο τοτε που μας εφτυσε για τον λαγο. Τον βλεπω πλεον ως αμοιβομενο ποδοσφαιριστη της ομαδας μας οπως πχ τον Σναουτσνερ η τον Λινο. Χαρηκα για εναν λογο οταν ηρθε. Γιατι πιστεψα οτι με την προσθηκη αυτη στο ροστερ μας ο ΠΑΟΚ εχει μια εντεκαδατη λυση παραπανω. Οτι δηλαδη μπορει να κανει την διαφορα. Ξεκολληστε και δειτε το κι εσεις ετσι. Φτανει πια μας κοροιδευουν και οι αντιπαλοι ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο ρε φίλε τίποτα άλλο μπράβο γιατί θα ξεχάσουμε αυτά που είδαμε και ζήσαμε με δαύτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι πολύ γελοίος (για να μη πω τίποτα άλλο) ρε lipton, και αυτός που τα γράφει και εσύ που τα αναπαραγεις. Μόνο κακό κάνετε στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να σας βρει η διοίκηση όλους εσάς και να σας απαγορεύσει δια βίου την είσοδο στην Τούμπα όπως επίσης και να γράφετε για τον ΠΑΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχως υπαρχουν κι αυτοι για να μην ξεχνιομαστε επρεπε να λες . γκοκορνιγκο

      Διαγραφή
  5. afiste isixi tin omada...karkinoi toy paok poy o dixasmos kai oxi to podosfairo einai to mono spor poy gnorizetai.lipton-4 anadimosieyeis gia liga like kati poy kanei kako stin omada mas.telika meta apo ateliota xiliometra kai sizitiseis me alloys paoktsides katalaba oti an ginotan protathlima dixasmoy tha eimastan panta protathlites...stenaxorieme poli..(siga min to dimosieysis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δουμε ποτε θα σταματισετε να σπερνετε διχονεια στον ΠΑΟΚ... παρτε το χαμπαρι κ σταματιστε να ασχολειστε με τον Σαλπιγγιδη και με καθε Σαλπιγγιδη! Στα @@ μας ρε γαμωτο τι ομαδα ειναι! Και σκουληκι να ειναι στα @@ μας ρε... Δεν ειμαστε ΠΑΟΚ για κανεναν Σαλπιγγιδη. Σταματιστε αυτο το πραγμα με τις ανακοινωσεις και τα γιουχαρισματα γιατι μονο κακο κανετε στον ΠΑΟΚ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ! Οσο για το γκολ, ο πανυγιρισμος ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος... δεν ηθελε, δεν πανιγυρισε... ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ,ΛΕΩ ΕΓΩ,ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πρωτη λεξη που ειπα ηταν ΠΑΟΚ ουτε μαμα ουτε μπαμπα και η τελευταια ΠΑΟΚΑΡΑ θα ειναι και το ενοω καθε χρονο βγαζω διαρκειας κ δεν παταω στο γηπεδο τα τελευταια 3-4 χρονια ΠΑΟΚ σημαινει οικογενεια...φτανει κραζουμε ολα τα προβατα μην γινομαστε εμεις κατσικια...ελπιζω απο δω και μπρος να εχουμε ενοια και να ασχολουμαστε μονο με το πρωταθλημα και να μεινουμε ορθιοι σαν μεγαλη ομαδα προπαντων του βορρα και τισ ΕΛΛΑΔΑΣ...και στην Τουμπα να ξαναγυρισει η παλια μαγκια που ειχε οποιος καταλαβε καταλαβε ολοι αδερφια ειμαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΧΙ ΜΕΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΟΧΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΡΕ ΛΙΠΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι σίγουρος πως και εσύ που το γράφεις αλλά και εσύ που το αναπαράγεις είστε απο αυτούς που βλέπουμε στη Τούμπα να πηδάτε τα κάγκελα και μπαίνετε τζαμπα γιατί είστε τζάμπα μάγκες....
    Είστε πολύ μικροί (σαν άνθρωποι)και μόνο που έχετε παγώσει μια εικόνα την ώρα που σκουπίζει τον ιδρώτα του (που χύνει για τον ΠΑΟΚ) για να δείξετε την εικόνα του ντεμέκ στεναχωρημένου...
    Πώς γίνεται όλοι εμείς (θύρα 1,2,3,5,6,7,8)που πληρώνουμε να φωνάζουμε ρυθμικά το όνομά του και μόνο εσείς (οι τζαμπατζίδες δλδ) να έχετε άλλη άποψη?
    Πολύ απλά... ότι δεν πληρώνεις δεν το πονάς....
    Πιείτε εκεί τα τσιγάρα σας και τις ρετσινες σας (που μόνιμα πετάτε μέσα στο γήπεδο) και αφήστε τους ΠΑΟΚτσήδες να κρίνουν....
    Λίγοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. lipton telika eisai poli megali apati,,tis proales piges na anapsis foties me tis dilosis mpoloni twra anaveis foties me to thema salpigidi....poso metakinoumenos eisai re megale kai osi ipostirizete ton lipton kai afta pou grafi kai dimosievi...lipton alaxe omada esu kai h ipostiriktes sou giati eiste gialatzi paoktsides.pws ginete na exeis ton kalitero ellina pexti sto prwtathlima kai na ton krazis???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γι αυτό δεν θα γίνουμε μεγάλη ομάδα ποτέ. Γιατί είμαστε μικροί ως άνθρωποι. Γεμίσαμε τσάμπα μάγκες της φτηνής μαλαματίνας. Όλοι ασχολούνται με τον τέως και πόσα λείπουν από το ταμείο κι αν μπορεί να τα δικαιολογήσει. Αλήθεια ο νυν δεν ξέρει που πήγαν? Πόσοι απο αυτούς που κράζουν τον τέως έτρωγαν μέχρι προχθές από αυτόν και του έγλειφαν τα χέρια? Αφήστε τον Σαλπι και ανοίχτε τα μάτια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. eisai megalos karagkiozhs...typous san ki esena de tous theloume sto ghpedo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή