18/2/12

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ επιτίθενται στην ομάδα του Άρη


Τα παιδιά με τα σπυράκια

Συνολικά δεκατρείς σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ, εξέδωσαν μία ανακοίνωση στην οποία επιτίθενται στην ομάδα του Άρεως, τους οργανωμένους τους και τον … κομμωτή τους. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:





Ο ''ΤΡΟΜΟΣ'' ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

Όλοι γνωρίζουμε το σκυλάκι τους....Πρέπει να μάθουμε και την ιστορία του μέσα από ένα τραγουδάκι που το έγραψε στο facebook η σελίδα ''ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ''

''Αμπαλουτσακέ''.... και στην Βενετία

Τα αδέρφια μας  μύησαν σε ρυθμούς Αμπαλουτσακέ και την γειτονική Ιταλία.
Το παρακάτω περιστατικό εξελίσσεται στο καρναβάλι της Βενετίας όπου ΠΑΟΚτσήδες ανέλαβαν των προσηλυτισμό Ιταλίδων.


Για αυτό άτιτλε,έλα στην Τούμπα και κάτσε σαν τη κοτούλα


Τελικά κάποιοι σε αυτήν πόλη μεταμορφώνονται σε «ερπετά»  κάποιες μέρες του χρόνου. Τώρα θα μου πείτε, γιατί “κάποιες” και όχι όλες; Μα γιατί τις άλλες μισές είναι «Φιλιππινέζες»!

Διάβασα ενδιαφέροντα άρθρα των κλαψομούν…δων σε πολλά «έγκυρα» site και δεν άντεξα.. Αποφάσισα να δώσω κάποιες απαντήσεις γιατί όπως πολύ σωστά κάποιοι λένε, «σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι»!

Προπαγάνδα ΤΕΛΟΣ

Έφτασε η στιγμή να μπουν ορισμένα θέματα στην θέση τους..Αρκετό καιρό αφήσαμε να αλωνίζουν οι φιλόσοφοι και ρήτορες του σουπα3.....

Udinese.. vaffanculo

Μαρτυρία φίλου του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Ούντινε

Ήμασταν σαν σαρδέλες για μία ώρα. Αποφύγαμε νέο Χίλσμπορο

Τα πρώτα καραβάνια έφτασαν στο γήπεδο της Ουντινέζε τέσσερις ώρες πριν την σέντρα του ματς. Υπήρχε μία περίεργη απουσία των Ιταλών. Λες και παίζαμε σε ελληνικό έδαφος. Το πάρκινγκ ήταν ολοκληρωτικά αφιερωμένο σε εμάς. Παντού άκουγες ελληνικά. Αυτοκίνητα με πινακίδες από κάθε γωνιά της Ευρώπης με ασπρόμαυρα κασκόλ ξεφύτρωναν σαν τα μανιτάρια. Μετά από λίγο ήρθε το… μελίσσι με τα 50 και πλέον πούλμαν! Εικόνες “Τούμπας”. Έξω από το γήπεδο ΜΙΑ (!) μόνο καντίνα προσπαθούσε να ταΐσει και να ποτίσει τα μιλιούνια οπαδών του ΠΑΟΚ, με τον καντινιέρη να μοιάζει με τον Λουίτζι τον βοηθό του σούπερ Μάριο και να τρέχει πανικόβλητος.

Χρύσανθος Τσαλτίδης


Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης ΠΑΟΚ-Άρη ( έτσι και αλλιώς τέτοιο πράγμα δεν υφίσταται σε αγωνιστικό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια, μόνο σε καφενειακού τύπου συζητήσεις μεταξύ οπαδών υφίσταται), θελω να σχολιάζω ξεκάθαρα την καφρίλα του ''δημοσιογράφου''-εκπροσώπου Τύπου του ρούλη.