11/2/12

PAOK - Udinese για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!!

 Το 2000 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Ουντινέζε σε διπλά παιχνίδια για τον θεσμό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ!

Διπλό στην Ιταλία ΠΑΟΚ λε,ολέ

Θλάση,θλάση...αντέ γ@μ@σου θλάση


Κοντεύει τις... 50 θλάσεις ο ΠΑΟΚ, αφού τραυματίστηκε και ο Ίβιτς σήμερα. Ο Σέρβος αντικαταστάθηκε σε κάποια στιγμή του αγώνα και όπως ο ίδιος έλεγε μετά το ματς, νιώθει ότι η θλάση είναι βαριά, εκτιμά πως είναι β΄ βαθμού, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιστρέψει μετά από 20 μέρες τουλάχιστον. 


Ο Λαός του ΠΑΟΚ σέβεται και τιμά αυτούς που τον σέβονται και τον τιμούν!


Δεν ήταν η πρώτη φορά  σε παιχνίδι στο Ηράκλειο μεταξύ του Ο.Φ.Η. και του Π.Α.Ο.Κ. που είχαμε «φεστιβάλ» οπαδών! Αυτήν την φορά όμως τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά.
Ένα «σώμα μια ψυχή» ο κύριος όγκος των οπαδών του Δικεφάλου μαζί με αυτούς των Κρητικών, «γιόρταζαν» έξω από το Γεντί Κουλέ αλλά και μέσα.
Τραγουδούσαν συνθήματα που αφορούσαν τους αιώνιους δυνάστες και καταστροφείς στην χώρα, είτε ποδοσφαιρικούς είτε πολιτικούς. Οι Κρητικοί δεν ξέχασαν.

Μπαλωθιές Γιάννου


Ο ΠΑΟΚ όλο κάτι κάνει, όλο κάτι.. βρίσκει και καταφέρνει να βγαίνει γρήγορα από οποιανδήποτε δύσκολη θέση βρίσκεται κατά την διάρκεια μιας σεζόν.Και τώρα στην Κρήτη πριν το ματς με τον ΟΦΗ όλα έμοιζαν δύσκολα.

Και σκότωσα για ένα εισιτήριο

Παραπλανητικός ο τίτλος της ανάρτησής μας.Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αποκόμματα εισιτηριών απο παλαιότερα σημαδιακά ματς της ιστοριας του ΠΑΟΚ,κι όχι μόνο.Υποσχόμαστε πως θα ξανακάνουμε κι άλλη τέτοιου είδους ανάρτηση.

Πολύ γέλιο.(Ανέκδοτο)




Ειναι ενας τύπος που πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια. Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει.

Πόσο ακόμα θα γυρίζουμε την πλάτη μας στο τμήμα του μπάσκετ?

Αρκετά χρόνια το τμήμα του μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν πηγαίνει όσο καλά θα θέλαμε όλοι μας.Όμως πρέπει να δούμε να πράγματα ρεαλιστικά και να καταλάβουμε ποια είναι τα δεδομένα και οι προϋποθέσεις που υπάρχουν.

Έχουν αγωνιστεί κι αλλού εκτός από τον Π.Α.Ο.Κ



Σπύρος Μαραγκός