15/3/12

Ο Βεζεβέγκης που τα 'χει στην πούγγα..



Μιας και είναι στην επικαιρότητα η Κύπρος λόγω ΑΠΟΕΛ, και έντονου Ελληνικού στοιχείου, είπαμε να κάνω ένα μίνι αφιέρωμα στις παρτίδες που είχαμε με το Νησί της Αφροδίτης τα τελευταία 20 χρόνια.




Γιώτης Εγκωμίτης


Το πρώτο καλοκαίρι που ο Prince Lights κάνει μεταγραφές, ο Μπάτμαν έχει προαποφασίσει να μην του χαλάσει χατήρι και να του πάρει ό,τι ζητήσει.. Κι ο Prince βολικός καθώς ήταν, ξόδεψε ένα δις για 2 Κύπριους.. 3 εκ Ευρώ σημερινά.. Δηλαδή το μπάτζετ της ομάδας μπάσκετ για 8 χρόνια.. Η Ανόρθωση πριν 2 χρόνια έχει παίξει με τον γάβρο προκριματικά Τσου Λου, και ανάμεσα στους παίκτες που ξεχώρισαν, εκτός του Κριτσμάρεβιτς (που τον είχαμε ήδη πάρει, και μετά τον διώξαμε, ένας θεός ξέρει γιατί..) ήταν και ο Εγκωμίτης, με τον Μελαναρκίδη και τον Οκκά.. Ο Μελαναρκίδης απορρίφθηκε λόγω ονόματος, είχαμε παίκτη με γελοίο επίθετο, τον Κολομπούρδα - ένας αρκεί.. Αλλά Οκκάς και Εγκωμίτης, παρέα με τον πρόεδρο- μάνατζερ της ομάδας Κίκης Νεοφύτου (ή κάτι τέτοιο..) βρίσκονταν καθ' οδόν προς την Τούμπα.. Το ντηλ, αν και κράτησε μέρες, δεν γινόταν να χαλάσει, αφού ακόμα εκείνον τον καιρό ο Μπατ ήταν στα ντουζένια του με το Χρηματιστήριο, και το χρήμα έρρεε άφθονο προς πάσα κατεύθυνση - ο Γιασέρ, ήταν ο μόνος που πιάστηκε Κώτσος, και δεν ζήτησε αύξηση.. Ο Εγκωμίταρος, μεγαλύτερος σε ηλικία από τον καριερίστα Οκκά, δυσκολεύτηκε να μπει σε ρυθμούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου, και ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς, εν τούτοις μάτωσε και ίδρωσε τη φανέλα όσο λίγοι Έλληνες.. Κι όχι απλά ίδρωσε τη φανέλα, όπως λέμε για παίκτες σαν τον Αμπαλάφα, αλλά όταν ήταν υγιής γαμούσε κώλους!
Έκατσε 6 χρόνια, εκ των οποίων ζήτημα να έπαιξε μπάλα στα 2 (αφού ήταν μονίμως στα πιτς) παρ' όλα αυτά, κατέκτησε 2 κύπελλα, με το πρώτο να φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του - μπορεί και το πουλί του (με λίγο από μύτη..) MVP του τελικού της Φιλαδέλφειας, κατάπιε Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτο παίζοντας 90' πάνω - κάτω όλη τη δεξιά πτέρυγα, ενισχύοντας τη θέση του στους "Αγαπημένους της κερκίδας" θέση που ήταν ήδη υψηλή, κυρίως όμως λόγω καλτ παρουσιαστικού..



Λίγο πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα επί Γούμενου, πρότεινε ο ίδιος γενναία μείωση αποδοχών, δείχνοντας πως τιμάει το ψωμί που τρώει.. Έφυγε χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως ακριβώς ήρθε, δηλαδή, αφού μην ξεχνάμε πως από τους δυό, το μεγάλο όνομα ήταν ο Γιαννάκης..

Γιαννάκης Οκκάς

Άντε και γαμήσου!
Ήρθε σαν "όνομα" (τρομάρα σου, από την Κύπρο έρχεσαι.. Σήμερα, η καλύτερη σας ομάδα παίζει με τον Χιώτη και τον Πουρσαϊτίδη) και κάποιες καλές εμφανίσεις του, εκτόξευσαν το "εγώ" του από την πρώτη κι όλας χρονιά.. Σύντομα, άρχισε να δείχνει σημάδια βεντετισμού, βουτούσε συνεχώς για πέναλτυ, διαμαρτύρονταν διαρκώς στους διαιτητές, έκανε προσφυγές, απεργίες, καταλήψεις, έβγαινε, ξενογαμούσε, έπαιρνε ναρκωτικά, και έδινε πληροφορίες στους Σκοπιανούς.. Τον πήραμε χαμπάρι τι μουνί ήταν, και τον αφήσαμε πιο απλήρωτο από όλους, για να κάνει πρώτος πρώτος προσφυγή και να φύγει.. Ουστ ρε..



Στέφανος Βοσκαρίδης

Η αρχή βέβαια δεν έγινε με τους Εγκωμίτη - Οκκά, αλλά είχε γίνει από το προηγούμενο καλοκαίρι μμε τον Στέφανο Βοσκαρίδη, το κανόνι της Λεμεσσού.. Όπου κανόνι, κι ο Μπάτμαν από κοντά, αλλά ο Στεφανάκος πιο πολύ σε τόξο έφερνε, παρά σε οτιδήποτε άλλο.. Η παρουσία του στον ΠΑΟΚ (επί 6 χρόνια κι όλας, όχι αστεία) καλύφθηκε από ένα πέπλο μυστηρίου, αφού δεν τον εμπιστεύθηκε ποτέ κανένας προπονητής, και μάλλον κάτι παραπάνω θα ήξεραν - εδώ κοτζάμ Άγγελος, και δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα, ούτε λίγο δεξί μπακ να τον βάλει σε κάνα ντέρμπι με τον γάβρο, ή έστω αλλαγή σε ματς με τον Άρη στο Χαριλάου.. Ο μόνος που τον έβαλε, ήταν ο Μπάγιεβιτς, στο τελευταίο πεντάλεπτο ενός 6-0 με την ΑΕΚ, σε ένα παιγνίδι που ήταν το τελευταίο του στον πάγκο μας, και βρήκε την ευκαιρία να παίξει με τα νεύρα μας.. Ο μικρός μπήκε, έβαλε 2 γκολάρες τσατ μπαμ, δικαίωσε όλους αυτούς που μας έπρηζαν τα συκώτια ότι "βγάζει μάτια στις προπονήσεις", και ξαναγύρισε στην ηρεμία του και κάπου μεταξύ πάγκου (με πολιτικά όμως) και εξέδρας, τα επόμενα 2 χρόνια.. Έφυγε το καλοκαίρι του 2004, το ίδιο μουλωχτά όπως ήρθε, λίγο ακόμα να έμενε και θα έτρωγε τη θέση του Γιασσέρ (που ένας θεός ξέρει ποιός τον έφερε)

Γιασεμάκης Γιασεμής

Ο Κύπριος Φαν Νίστελροϊ.. Για χάρη του μάθαμε απ' έξω τον Βιολάρη και τα Ριάλια, έγινε σύνθημα (κι ωραίο κι όλας "Γιασεμή, Γιασεμή, Γιασεμάκη Γιασεμή, άντε γάμησε τον Θρύλο και τον Τάκη Λεμονή..") σε 3 -ουσιαστικά- χρόνια πρόλαβε να εκτοπίσει από την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς στα Ευρωπαϊκά παιγνίδια τον Σταύρο Σαράφη, ένας από τους πιο αρχιδάτους σέντερ φορ που έχω δει στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια.. Ήρθε το καλοκαίρι του 2001, και μετά από ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, άρχισε να γαζώνει.. Γκολ σε όλα τα ντέρμπυ, κάποια εκ των οποίων γκολάρες, γέμιζε την αντίπαλη περιοχή, πρέσαρε αδιάκοπα σε όλο το γήπεδο.. Η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του (με εξωφρενικούς ειν' η αλήθεια, όρους) και η στάμπα του σαν "Αγγελοπαίδι", τον έβαλε στο μάτι του κυκλώνα στη νέα τάξη πραγμάτων, και σύντομα στο περιθώριο.. Για 3 χρόνια, ήταν στόχος και θύμα μιας κατάστασης για την οποία ήταν ο τελευταίος που ευθύνονταν, και στην αποχώρηση του, ακούστηκαν επιφωνήματα ανακούφισης.. Τέτοιοι είμαστε.


Αλέξης Γαρπόζης


Ο όμορφος.. Ήρθε το Γενάρη του 2004, κι αποχώρησε το Γενάρη του 2005.. Άχρωμος, άοσμος και άγευστος, εντελώς αχρείαστη μεταγραφή, και αν δεν ήμουν κι εγώ, ούτε που θα θυμόσουν πως πέρασε από την ομάδα μας.. Βλέπεις, αυτός είχε καθαρό ποινικό μητρώο στην ΟΥΕΦΑ, εν αντιθέσει με..



Λιάσος Λουκά

Αυτός ας πούμε, θέλει δεν θέλει, έμεινε στην ιστορία.. Και ποδοσφαιριστής που μένει στην ιστορία για καθαρά εξωαγωνιστικούς λόγους, συνήθως δεν είναι για καλό..
Ήρθε στα 25 του, από την Β' Εθνική Κύπρου, που god damn αν η Α' είναι ερασιτεχνική, φαντάσου τι γίνεται στην Β'.. Αγωνιστικά, είχε αυτό το κάτι που βλέπεις και δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς είναι (βλ. Κοντέων..) και αν είναι εντελώς για τα σκουπίδια, ή θα μπορούσαμε να τον στείλουμε μια βόλτα από την χωματερή πρώτα, κι αν τον αρέσει, ΟΚ.. Θα πάει και μόνος του..
Βέβαια, ο κΆγγελος, με το που είδε το 0-2 από την Μακάμπι, τον πρώτο που σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να γυρίσει το ματς, είναι τον Λουκά.. Μπράβο Άγγελε, gut gemacht.. Κι εγώ όταν ψάχνω πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής στα ξενοδοχεία, πρώτα στον συντηρητή της πισίνας πάω.. Βέβαια, το σφάλμα, είναι 50-50, σαν την ασπρόμαυρη-ερυθρόλευκη καρδιά του Ορφανού, γιατί κι εσύ βρε Λουκά, μια φορά έπαιξες Ιντερτότο με το Παραλίμνι, έφαγες κόκκινη κάρτα, και δεν το λες πουθενά; For fuck's sake, δεν έπαιζες και στην Μίλαν, να έχεις χάσει την μπάλα με τις συμμετοχές σου.. Έφυγε κακήν κακώς, κι αφού έφυγε κι αρτιμελώς, "ευχαριστώ" να λέει..

Ηλίας Χαραλάμπους

Στην "Κυπρίαση" που μας είχε πιάσει εκεί κατά το 2004-05, μας κουβαλήθηκε κι αυτό το καϊνάρι.. "Ο Εγκωμίτης της αριστερής πλευράς" λέγανε οι γνώστες, και μπορεί να είχε αυτό κάτι να είχε να κάνει με την πολιτική τους δράση, αλλά ποδοσφαιρικά καμία σχέση. Μα καμία. Άμπαλος ως εκεί που δεν πάει άλλο, πιο πολύ τυφλώνεσαι, πρώτος υποψήφιος για αυτογκόλ ή πέναλτυ, και αυτό που θα μείνει στην ιστορία από δαύτον, είναι πως επί ημερών του, καθιερώθηκε η Μονάδα Μέτρησης Αχρηστίασης Αριστερών Μπακ.. Πχ: - Κοίτα, κοίτα τι κάνει ο Καράμπελας.. Σκέτος Χαραλάμπους.. ή - Μαλάκα, τι κάνει σήμερα ο Δάρλας; Χαραλάμπους την είδε; Η είδηση της αποχώρησης του, έγινε δεκτή με δάκρυα χαράς και συγκίνησης, και όσοι κράζετε σήμερα τον Λίνο, θυμηθείτε λίγο τι κάλυπτε την αριστερή πλευρά μας επί τρία χρόνια..


Μπίδης

Εκ των τριών (πολύ πετυχημένων πράγματι) ανταλλαγμάτων για τον Γγίδη, το καλοκαίρι του 2006.. Μπάλα ήξερε, και κανείς δεν λέει το αντίθετο (προχθές με τη Λυών, ήταν by far ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου..) αλλά ήταν λίγο τεμπελάκος, λίγο στα αρχίδια του, και μεταξύ μας, δεν τον παρεξηγώ..  Ήρθε σε έναν από τους χειρότερους διοικητικά ΠΑΟΚ όλων των εποχών, σαν δανεικός, το κλίμα ήταν βαρύ, προπονητές σαν τα πουκάμισα, προέδροι το ίδιο.. Εντάξει, δεν ήταν κάνα ΠΑΟΚτσάκι για να δείξει χαρακτήρα


και στα μισά του δανεικού δρόμου, χωρίσαμε τα τσανάκια μας..



Πάνω κάτω, αυτοί ήταν οι Κουμπάροι που φόρεσαν τη φανέλα μας τα τελευταία χρόνια, και ενώ η αλήθεια είναι πως το πράγμα το παλεύαμε από νωρίτερα.. Πχ, ο Μαλέκκος, που πήγε στον βάζελο τελικά (και είδε χαϊρι ο βάζελος.. έμεινε πρώτη φορά εκτός ευρώπης) φέρονταν ως "κλεισμένος" και ως "μεγάλο ΠΑΟΚτσάκι, μέλος του ΣΦ ΠΑΟΚ Κύπρου" ή με τον Κωνσταντίνου, που είχε πάει ο Σαράφης να τον πάρει από το Παραλίμνι, και μετά κατέληξε στη γριά..

Είχαμε κι εμείς δικούς μας που βρέθηκαν εκεί, με πρώτο και καλύτερο τον κΆγγελο (τόσα μεροκάματα τους είχε δώσει όταν ήταν στον ΠΑΟΚ) αλλά αυτά θα τα δούμε στην πορεία..

Prowler

33 σχόλια:

  1. Φιλαράκι,σε παρακαλώ,πάρα πολύ,κατέβασε την ανάρτηση,αυτή ακριβώς την στιγμή.Και στο ζητώ με όμορφο τρόπο...Δεν θέλω και δεν γουστάρω να αναπαράγεις το οτιδήποτε από το δικό μου blog...Ούτε με πηγή,ούτε καν με απευθείας link...Κατέβασέ την...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν νομικός, και με ειδίκευση στον τομέα του ηλεκτρονικού εγκλήματος θα ήθελα κι εγώ εντελώς φιλικά για αρχή (γιατί είναι γεγονός πως είμαι αφάνταστα εκνευρισμένος με τον τρόπο που αναρτήθηκαν κάποια ποστς μου εδώ) να σε ενημερώσω πως πλέον η νέα νομοθεσία της Google δεν σε καλύπτει ούτε με απευθείας λινκ. Πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με τον συγγραφέα, και άδεια αυτού. Από μένα προσωπικά δεν την έχεις, και σε παρακαλώ πολύ φιλικά, να κατέβουν τα ποστς μου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αναγκαστώ να κινηθώ νομικά. Δεν νομίζω πως ζητώ κάτι παράλογο. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πτυχίο της νομικης οταν το πήρες δεν σας έμαθαν πώς το σωστό δεν ειναι ''σαν νομικός'' αλλά ''ως νομικός''.Νταξ κανει μπαμ οτι δεν εισαι νομικός φίλε,αλλά έχεις δικιο ''σαν νομικος ''σημαινει οτι δεν εισαι και το παιζεις νομικός.

      Τουλάχιστον έτσι θα έδειχνες πιο πειστικός.

      Διαγραφή
  3. Το αυτό ισχύει και για τα δικά μου ποστς, όπως φυσικά είναι το παραπάνω. Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής και επικοινωνίας.. Σε παρακαλώ κι εγώ να κατέβουν όλα τα ποστς από το Επαναστασομπλογκ, και να μην ξανανέβου στο άμεσο μέλλον.. Δεν είμαστε ούτε φιλικά μπλογκς, ούτε συνεργάτες.. Εμείς διατηρούμε ένα ιστολόγιο με μόνο κριτήριο την αγάπη για τον ΠΑΟΚ, εσείς διατηρείτε έναν προσαρμοσμένο τομέα διαφημίσεων, με γαρνιτούρα αναρτήσεις αλλωνών..Καλά κάνετε, μπράβο σας και μαγκιά σας, εμείς δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτό το πανηγύρι όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ (ΟΧΙ ΙΣΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ (ΝΑ ΤΟ ΔΩ NA TO ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ) ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ, ΠΑΟΚ ΦΑΝΑΤΙΚΟ, O AΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 40 ΚΛΕΦΤΕΣ(PRAWLER) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΆΛΕΤΕ ΩΣ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΉ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ GOOGLE, ΚΑΘΩΣ Η GOOGLE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΠΩΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ. ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ, ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΔΙΕΒΗ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΠΟΤΑΜΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΜΗ.

    "ALEA JACTA EST" (O KYBOΣ ΕΡΡΙΦΘΗ)

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!

    MIRMIGKAKIS(ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ LIPTON-4)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φίλε τώρα τρέλα μας πουλάς τώρα?Τι θες να το πάμε αλλιώς το θέμα?Το ζήτησα πολύ ευγενικά,και το επαναλαμβάνω...Παρακαλώ πολύ θέλω να κατέβει η ανάρτηση,και δεν θέλω και δεν γουστάρω,να αναδημοσιεύετε αναρτήσεις από το P.A.O.K. Fanatico.Όπως επίσης και οι Prowler και Iznogoud από το δικό τους blog.
    Επίσης λες
    "ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ".
    Αν είχες έστω και λίγο μυαλό,θα μπορούσες να παρατηρήσεις ότι σχολιάζουμε από το προφίλ μας...Επίσης,αν είχες έστω λίγο μυαλό,θα μπορούσες να πατήσεις επάνω στο προφίλ μας,για να δεις αν και ποιο blog αντιπροσωπεύει ο καθένας μας...
    Τελευταία φορά που το ζητάω ευγενικά...
    Σε παρακαλώ,κατέβασε την ανάρτηση,και δεν θέλω και δεν γουστάρω να αναδημοσιεύετε αναρτήσεις από τα 2 συγκεκριμένα blogs.Τελεία και παύλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι κοιτα κι εδώ : http://galaxy-galaxysports.blogspot.com/

      Διαγραφή
  6. Απο το 2006 αποτελουν το πιο ενεργο blog του ΠΑΟΚ .Ανάγκη έχουν να κλέψουν κειμενα απο εσάς τα παιδιά;;;Τι άλλο θα ακούσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ ρε φίλε είμαι ο πιο ενεργός Πάπας της Ρώμης,από το 1960.Πλάκα με κάνεις κι εσύ?
      Αφού δεν έχουν ανάγκη να κλέβουν,να μην ξανακλέψουν.Ειδικά το συγκεκριμένο blog,που οι μόνες του αναρτήσεις είναι copy...
      Κι όσο για το πόσο ενεργό Π.Α.Ο.Κ.τσήδικο blog είναι,άσε να ξέρω κάτι περισσότερο...Από το 2006 στοιχηματικό ήταν.Και τα τελευταία 2 χρόνια την έχει δει Π.Α.Ο.Κ.τσήδικο...Και όπως και να χει,αν είχε λίγο μυαλό,και ήταν σωστός,από την στιγμή που κι άλλες φορές και εδώ και στο facebook του το ζητήσαμε ευγενικά,θα έλεγε οκ ρε μάγκες.Δεν θα ξαναγίνει.Ή αν ήταν σωστός,θα έβαζε τουλάχιστον μία πηγή με ένα link,όπως κάνει όλος ο κόσμος.Κι αν το έκανε αυτό,δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να αντιγράψει.

      Και κάτι ακόμα...Γίνε μέλος στο P.A.O.K.World,να δεις πόσα σχόλια έχει κλέψει από το Forum εκεί... Lipton-copy-4.blogspot πρέπει να λέγεται κανονικά...

      Διαγραφή
    2. Δεν γνωριζω αυτά που γράφεις.Εγώ φίλε μπαινω στο lipton και βλεπω κατι το διαφορετικό.Απο που τα παιρνει και τα γραφει ποσως με ενδιαφερει.Αυτα να τα βρειτε μεταξυ σας.Τα αφιερωματα retro που κανει παντως ειναι εξαιρετικά.

      Διαγραφή
    3. Ε ναι ρε φίλε...Βλέπεις κάτι το διαφορετικό,γιατί κανένας άλλος δεν κάνει clopy paste.Γι αυτό...
      Και τι κάνει ο Lipton?Αφιερώματα?
      Ποια retro αφιερώματα ρε.
      Μηδέν σεβασμός,σε παιδιά,που πραγματικά αφιερώνουν χρόνο,να ψάξουν,να κάνουν ένα καλό αφιέρωμα,που είναι κουραστικό και θέλει ώρες,για να τα κλέβει ο Lipton και να τα ποστάρει σαν δικά του...

      Όσο για το συγκεκριμένο αφιέρωμα...Ανέβηκε εδώ χθες στις 8.17

      http://paokfanatico.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

      Και ο Lipton το ανέβασε στις 8.55....

      Και για να καταλάβεις την διαφορά,στο Link που σου δίνω πιο πάνω,κάτω ακριβώς από τον τίτλο,γράφει και ποιος το έγραψε το άρθρο...
      Π.χ. το συγκεκριμένο,Posted by prowler
      Ενώ στο blog του Lipton δεν υπάρχει...Βγάλε τα συμπεράσματά σου...

      Διαγραφή
    4. Μας δουλευεις μου φαινεται.Υπάρχει και εδω http://galaxy-galaxysports.blogspot.com/ οπως ανεφερε ο φίλος απο πάνω.
      Ασε που η ώρα δεν κολλάει με αυτά που αναφέρεις.Στις ωρες βλέπω πως ανέβηκε νωριτερα σε αυτο το blog παρά σε αυτο που λες.Ο παρακάτω φίλος καλά λέει ,εχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.Μια ως Wrangler,μια ως Iznogoud,μιας ως fanatico ,μιας ως prowler .τα εχεις κανεις αχταρμα. Απορώ ρε φίλε τοσουν κωδικούς πως τους θυμάσαι;;;

      Διαγραφή
  7. Λοιπόν, επανέρχομαι προσωπικά, για τελευταία φορά χωρίς αναθεματισμούς και άναρθρες κραυγές. Απο τη στιγμή που χλευάζετε με τέτοιο τρόπο το blog μου, κι έμενα προσωπικά, περιμένω να κατέβουν οι αναρτήσεις που σχετίζονται με εμένα και το blog μου, και να μην ξανανέβουν ποτέ..
    Συμφωνώ με τον Ανώνυμο..Καμία ανάγκη δεν έχει το πιο ενεργό blog του ΠΑΟΚ να κλέβει κείμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσωπικά δεν με ενοχλούσε και τόσο που κλέβατε τα κείμενά μου, ιδίως από τη στιγμή που χρησιμοποιούσατε το όνομά μου ως συντάκτη του κειμένου (σε αντίθεση πχ. με το galaxy που ανέφερε κάποιος πιο πάνω που προσωπικά το θεωρώ κατάπτυστο). Μετά τη μαγκιά που πουλάτε όμως, αρχίζει και μου τη δίνει.
    Μιας και "δεν ξέρουν ποιοί είμαστε και αν είμαστε από τα μπλογκ που λέμε ότι είμαστε", θέλω να δω αν θα κλέψουν και το επόμενο κείμενο που θα ανεβάσω στο epanastasoblog. Θα γελάσουν και οι πέτρες.

    Επίσης, τη μαγκιά ας τη μαζέψουν μερικοί, γιατί ο κόσμος είναι μικρός και γεμάτος εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Fun του ιστολογίου μας κι εσείς και για αυτό λοιπόν προστέθηκε για αρχή ο prowler στους συντάκτες του blog μας.Ευχαριστούμε για την στήριξή σας.

    Lipton4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι ρε φίλε...Μα πόσο?
      Τρέλα πουλάς έτσι?Κανείς δεν είναι fan σου...
      Και είναι fan...Όχι fun...
      Πραγματικά πιο χαζός πεθαίνεις,δεν γίνεται...

      Διαγραφή
    2. Seriously, νόμιζα ότι μόνο σκουλήκια έκαναν τέτοια καραγκιοζιλίκια.
      Από την άλλη βέβαια, κάποιος ο οποίος έχει μπλογκ σουπερ μαρκετ (μπαίνεις να ψωνίσεις μαστερ καρντ, μετοχες στο χρηματιστηριο, σωβρακα απο τη μπουτικ του γαυρου, ε διαβαζεις και μερικα κλεμενα ποστ για ΠΑΟΚ) δεν νομιζω οτι εχει οπαδικη ταυτοτητα γενικότερα.
      Τα ιδια ειχες κανει και με το Βορειο Ανεμο που ελεγες σου τα αντιγραφει (!).
      Τεσπα, εγω ειπα, ο κοσμος ειναι μικρος και οι γνωστοι παντου.

      Διαγραφή
  10. Άλλοι λένε ''Τ' αγαθά κόποις κτώνται...'' και άλλοι copies κτώνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Paok fanatico,wrangler kai prowler προκειται για το ιδιο άτομο lipton.
    Να ξερεις.Εχουν απο διαφορετικούς λογαριασμούς και μπαινουν και ποσταρουν ως διαφορετικά άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε βλαμμένε περνάς τον εαυτό σου για έξυπνο ρε στόκο?Που γράφεις και ανώνυμα?Έλα να σε δώσουμε τα στοιχεία μας,κι εγώ,και ο Wrangler και ο Prowler...Και άμα θες,να βρεθούμε όλοι μαζί,να τα πούμε από κοντά,να δεις πόσο πρόκειται για το ίδιο άτομο...Βλάκα...Αλλά όπως πάντα η μαλακία είναι ανίκητη...

      Διαγραφή
  12. Πως κανεις ετσι ρε φίλε.Και γιατι βριζεις;;;Κανεις λες και σε ανακαλύψαμε;;Ημαρτον που λεει και ο Γεωργίου.Τρισιπόστατος εισαι 100%.Κανει μπαμ.Δεν πειράζει ρε φίλε,πούλα αλλού τις μαγκιές σου.Σε εμενα δεν πιάνουν.Τζα ειδες;;;Σε ανακάλυψα κουφαλιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίζω γιατί είσαι βλάκας και κότα ρε χαμένε.Γιατί κρύβεσαι πίσω από ένα ανώνυμο σχόλιο?Έλα να ανταλλάξουμε στοιχεία και να δεις το πόσο είμαστε ένα πρόσωπο...Γίδι...Κότα ε κότα...Καραγκιοζάκο...
      Αλλά εσύ κρύβεσαι..Ανώνυμος...Όσο για τον Lipton o Wrangler πιο πάνω κάτι είπε...
      Μικρός ο κόσμος και οι γνωστοί παντού...
      Το ζητήσαμε πόσες φορές ευγενικά να σταματήσει να αντιγράφει και να κατεβάσει άρθρα που έχει αντιγράψει από εμάς...Αλλά αφού το θέλει έτσι,πιστεύω να γνωρίζει την παροιμία...
      «Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος»

      Διαγραφή
    2. Κατσε μισο λεπτο.Την νομικη οδο δεν θα παρει το θεμα;;;Αποφασιστε με ποιον τροπο για να ξερει και ο lipton πως να κινηθει.Γιατι ξαφνικα τα αλλαζεις;;Μιλας για ραβδο και για μικρο κοσμο.
      εκτος εαν εννοείς πως ο νομος θα τιμωρησει στεγνα τον lipton και θα τον βαλει να κραταει καμια ραβδο.;;;
      αχαχαχαχαχαχα τρομερο γέλιο σκορπίζεις φίλε.Ανίατη πραγματικά η ανοησία...αλλα εσύ έχεις ταλέντο.

      Διαγραφή
    3. Θα προσπαθήσω να κρατήσω ένα επίπεδο,δεν θα πέσω τόσο χαμηλά όσο το δικό σας,και δεν θα βρίσω...
      Απάντησέ μου μόνο σε μία πολύ εύκολη ερώτηση...Εκτός κι αν το IQ σου είναι τόσο χαμηλό,όπως φαίνεται δηλαδή ότι είναι,και δεν μπορείς να απαντήσεις σε τόσο εύκολες ερωτήσεις...
      Γιατί συνεχίζετε και γράφετε ανώνυμα σχόλια?
      Εδώ είμαστε και οι 3,να ανταλλάξουμε στοιχεία,να δούμε ποιος είναι ποιος,ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι...
      Και μετά έλα να με πεις αν και οι 3 είναι ένα πρόσωπο...
      Αλλά όταν κάποιος είναι μάγκας και οπαδός από ένα πληκτρολόγιο,έτσι κάνει...Κρύβεται πίσω από μια ανωνυμία...
      Αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να το κάνει κανείς,οπότε,άσε μας,και θα δεις αν θα πάρει νομική οδό το θέμα,η θα πέσει η ράβδος στο κεφάλι του Lipton....

      Διαγραφή
    4. Αοριστολογίες,πιθηκισμοί με λιγα λογια παπαρίες.
      Αν σε κανει να νοιωθεις καλύτερα με αυτον τον τρόπο τότε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Να τα λες ,να τα γράφεις,αλλα το θεμα ειναι να τα πιστεύεις κιολας.

      Διαγραφή
  13. EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΥ.ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σας, ήρθα κι εγώ!

    Επειδή βρίσκω αρκετούς φίλους, συνοπαδούς, κυβερνογνωστούς και κλώνους μου θεώρησα σωστό να πεταχτώ κι εγώ σαν τον Τάισον της Μέταλιστ και να γράψω ένα σχόλιο σε ένα blog που δεν ξέρω κατά πόσο δημοφιλές είναι, αλλά το γνωρίσω μερικά χρόνια.
    Λοιπόν ο δημιουργός αυτού του blog είμαι εγώ και έχω κλώνους τον lipton από την Πετρούπολη, τον fanatico από τους Αγ. Αναργύρους, τον prowler από το Φάληρο, τον iznogood απ' την Βαγδάτη, τον mirmigkaki από το Κολωνάκι και τον Wrangler από τον Ασπρόπυργο.
    Εγώ είμαι που κλέβω κείμενα από τον εαυτό μου!
    Εγώ μισώ τον εαυτό μου!
    Εγώ είμαι schizo!
    Εγώ είμαι ο ΠΑΟΚ που λατρεύουμε γι' αυτό και ταξιδεύουμε!
    Εγώ ο Κλαύδιος!
    (Πάω να πηδήξω από τη βεράντα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν μπορώ να καταλάβω την τρέλα που σας έπιασε και κάθεστε και τρώτε τόσο χρόνο απ την ζωή σας για μία ακόμη αντιγραφή. Γιατί τρελαίνεστε;
    Όλα τα προβλήματα βρίσκουν την λύση τους με τον σωστό τρόπο, ξετρελαθείτε λοιπόν, γιατί με την ανταλλαγή σχολίων απ ότι βλέπετε αυτή δεν βρίσκετε.

    Ελπίζω να μην γράψει κάποιος ανώνυμος admin του blog ότι είμαι κ εγώ το ίδιο πρόσωπο με τους παραπάνω!! Εγώ θεωρούμε όμορφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεχασα κάτι, συγνώμη που χώθηκα σε ένα θέμα που δεν με αφορά αλλά ως βετεράνος blogger πονάει η ψυχή μου να σκάτε χωρίς λόγο και να προχωράτε σε χουλιγκανιμους πληκτρολογίου, κάτι που το απεχθάνομαι εντελώς. Προσωπική μου γνώμη? Δεν χρειαζόταν ούτε ένα σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. Ηρθατε να μας πειτε τι;;; Στο στρατό σύρμα το λέγαμε εμεις αυτό.Συρμα εεεεε.Αχαχαχαχα.Καλά για ένα τσαι κανετε όλοι ετσι;;;Αν ειναι δυνατόν.Στην παραλία το καλοκαιρι οταν θα πινετε λιπτον,τι θα σκέφτεστε;;;

      Διαγραφή
    3. σε εσενα πάντως ανωνυμε-admin δεν ειπα τιποτα

      Διαγραφή
  16. Πλάκωσε κοσμάκις βλέπω.Καλησπέρα σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή