5/3/12

Ο Ζαγοράκης άφησε άνοιγμα 12,5 εκ ευρ



Η δικαίωση του blog μας που φώναζε για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ από τον Απρίλιο ήρθε. 

Που φώναζε για το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί προεδρίας Θοδωρή Ζαγοράκη έκρυβε με χίλιους δυο τρόπους την πραγματική οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

O ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό με ντοπαρισμένους παίκτες



Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν θετικοί σε πρώτο δείγμα έλεγχου ντόπινγκ.

Ο ηγέτης μας που κρατάει την περηφάνια της ομαδας μας.



O Πάμπλο Γκαρσία είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Η ώρα των Πρωταθλητών» και απαντά  μεταξύ άλλων και στις ερωτήσεις των τηλεθεατών.Ο Ουρουγουανός είπε στην αρχική του τοποθέτηση: "Χρειαζόμασταν τη νίκη γιατί ήταν σημαντική για τα πλέι οφ και την χρειαζόμαστε και περιμένω να πάμε ακόμη καλύτεροι"

Ανοιχτή Επιστολή προς το Δημήτρη Σαλπιγγίδη




       Ανοικτη Επιστολή προς το Δημητρη Σαλπιγγίδη
Εξαιρετική γραφή από φίλο του ΠΑΟΚ.Η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ θα κριθεί και θα αναλυθεί απο πολλούς και για πολυ καιρο.Δεν δημιουργούμε καθόλου κλίμα. 

Ο Νιμανί όπως δεν τον έχετε δει ΠΟΤΕ!!!!

Ο Νιμανί ήρθε στην ομάδα μας στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και σιγά σιγά μπαίνει στο κλίμα της ομάδας.Όμως ακόμα δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο ώστε ο ΠΑΟΚ να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι....Ο Γάλλος την ψάχνει την δουλειά....

Κόντης σε Σκόρδα :"Να το βουλώσει ο μυαλοπώλης"!



O Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Άρη για την απεργία των παικτών και όχι μόνο. Ο Κόντης δεν έπεισε κανέναν, αντίθετα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Επιτέθηκε στο Λ. Γράντα τον οποίο κατηγόρησε για την οικονομική κατάστασησ της ομάδας και τον κάλεσε να το βουλώσει!

Σε 48ωρη απεργία τα σκουλήκια



Σε 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο, αποφάσισαν να κατέβουν οι παίκτες του Άρη, με αφορμή τις οικονομικές υποχρεώσεις της διοίκησης της αφερέγγυας ΠΑΕ Άρης, απέναντί τους.


Λάζλο Μπόλονι : ''Tell em to shut up''



Μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε 20ετές συμβόλαιο στον αρχιδάτο Μπόλονι.Οποιος γνωριζει λιγο απο μπαλα καταλαβαινει οτι ο ανθρωπος την ξερει καλα τη δουλειά.

Η Αγγελική Νικολούλη και τα ρολά ασφαλείας του Χαλκιά


Η Αγγελική Νικολούλη και τα ρολά ασφαλείας του Χαλκιά




Να κλέψουμε το DNA και να τον κλωνοποιήσουμε


Με καθε τροπο πρεπει να του κλέψουμε DNA και να τον κλωνοποιησουμε

Aποκλειστικό Βίντεο! Ο Ραπτόπουλος τρώει ξύλο..

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο όπου ο Ραπτόπουλος τρώει ξύλο από Ηρακληδέα..

Πανηγυρισμοί γαύρων στο γκολ του Λίνο...

Αυτό θα σας γίνει συνήθεια γαυράκια...ΚρυφοΠΑΟΚτσάκια ....

Ανακοίνωση της Θύρας 4


Η Θύρα 4 σχολίασε την σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και τα βλακώδη πρωτοσέλιδα της Κυριακής. Να τι γράφουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα παιδιά της Θύρας 4:

Ο κομπλεξικός Λάζαρος…



Καυγάς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού με τον Φερέιρα σε έξαλλη κατάσταση ν ζητά τον λόγο από τον Χριστοδουλόπουλο γιατί πήρε την πρωτοβουλία να εκτελέσει το πέναλτυ ενώ εντολή είχε δοθεί στον Κατσουράνη.

Πρωτοσέλιδα για... κωλόχαρτα


Οι δύο σύλλογοι με τα πιο μεγάλα μαγειρέματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από την ίδρυση τους, δεν δικαιούνται να παίζουν οποιοδήποτε παιχνίδι εις βάρος άλλου Ελληνικού συλλόγου.

Είναι γνωστό από το ξεκίνημα της σεζόν ότι λόγω της δύναμής τους, ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα είναι υπόθεση δύο. Του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

O Σάλπι δεν πανηγύρισε γκολ.Να αποφασισει τι είναι;ΠΑΟΚ ή Παναθηναικός;;



Μπορεί να μην είναι η στιγμή για γκρίνιες, ούτε κι επιδιώκουμε τέτοιες καταστάσεις, αλλά έχουμε ήδη αρκετά μηνύματα για τη στάση του Σαλπιγγίδη στο σημερινό παιχνίδι. Ο φορ του ΠΑΟΚ, ΔΕΝ πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κατά της πρώην ομάδα τους και αυτό είναι απαράδεκτο.