15/2/12

ΣΟΚ! Έξω ο Γκαρσία...



Η κόλαση, η Τούμπα και η Ουντινέζε


Οι Ιταλοί δεν έχουν ξεχάσει ακόμα το κάζο που έπαθαν πριν από 11 χρόνια στην «φλεγόμενη» Τούμπα, με την «τριάρα» και τον αποκλεισμό και αυτό τους το θυμίζει ο Τζιανπέρο Πίντζι, που έπαιζε και τότε στην Ουντινέζε. Έχουν το άγχος της… Τούμπας και αυτό συνιστά ψυχολογικό πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ και στα δυο ματς.

Αναβάλλεται το Ουντινέζε-ΠΑΟΚ;;;




Στον άερα το Ουντινεζε-ΠΑΟΚ






Με 5.000 ΠΑΟΚτσήδες να ειναι στο δρόμο για το Ούντινε,με την ομάδα να έχει φτάσει στην ιταλική πόλη δημοσίευμα γράφει πως κινδυνεύει με ματαίωση ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Ουντινέζε καθώς πριν λίγο ..

Τί συμβαίνει με τον Βιερίνια;(περιέχει αποκλειστικό video)

Ο Φέλιξ Μάγκατ έχει σκανάρει πολλάκις τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Για να δώσει την τελική του έγκριση στα τέλη Δεκεμβρίου τον έχει περάσει από… κόσκινο. Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές μιλάει μαζί με τον Πορτογάλο. Τον ρωτάει για τα κιλά του.Ο Αντελίνο απαντάει πως με αυτά τα κιλά παίζει μία ζωή, πως με αυτά τα κιλά τον είδε ο Μάγκατ να βγάζει μάτια. Ο Γερμανός τεχνικός δεν φέρνει αντίρρηση και η μεταγραφή κλείνει.


Δώρο Ζαγοράκη στην Ιωάννα Λίλη


Ένα σαλέ στο Ελατοχώρι Πιερίας ήταν το δώρο του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Ιωάννα Λίλλη, για την επέτειο του γάμου τους.

Ανακοίνωση της Gate4

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η ψήφιση του μνημονίου από την προδοτική βουλή των πεταμένων είναι γεγονός. Τα πολιτικά σκουλήκια του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ εξασφάλισαν μια θέση στο πάνθεον των προδοτών του έθνους και η τοποθέτηση τους δίπλα στον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση τους αξίζει.