15/2/12

Τί συμβαίνει με τον Βιερίνια;(περιέχει αποκλειστικό video)

Ο Φέλιξ Μάγκατ έχει σκανάρει πολλάκις τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Για να δώσει την τελική του έγκριση στα τέλη Δεκεμβρίου τον έχει περάσει από… κόσκινο. Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές μιλάει μαζί με τον Πορτογάλο. Τον ρωτάει για τα κιλά του.Ο Αντελίνο απαντάει πως με αυτά τα κιλά παίζει μία ζωή, πως με αυτά τα κιλά τον είδε ο Μάγκατ να βγάζει μάτια. Ο Γερμανός τεχνικός δεν φέρνει αντίρρηση και η μεταγραφή κλείνει.




Σήμερα, 20 ημέρες μετά από αυτή την συνομιλία ο Φέλιξ Μάγκατ έχει βάλει στην ναφθαλίνη τον Πορτογάλο! Η αιτία της περιθωριοποίησης που διαρρέουν μέσα από την Βόλφσμπουργκ, κατ’ εντολή του Γερμανού τεχνικού;Ο Βιεϊρίνια είναι πέντε κιλά υπέρβαρος και πρέπει να χάσει κιλά! Μα πως κάποιος που πριν από 20 ημέρες έλεγε πως δεν είχε πρόβλημα με αυτό το θέμα, ξαφνικά έγινε τόσο άτεγκτος και… στραβωμένος με αυτό το θέμα;

Απορία δεύτερη. Ξανά η Βόλφσμπουργκ διαρρέει τις δύο τελευταίες ημέρες στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της, πως ο Βιεϊρίνια έχει χρόνιο σοβαρό πρόβλημα στην βουβωνική χώρα, που πιθανότατα θα χρειαστεί επέμβαση, η οποία θα σημάνει το τέλος της χρονιάς για τον Πορτογάλο!

Μάλιστα οι «λύκοι» διαρρέουν ότι έστειλαν τον Βιεϊρίνια σε ειδικούς στην Κολωνία που έδωσαν μαύρη γνωμάτευση!
Μα πότε έβγαλε αυτό το πρόβλημα ο Πορτογάλος; Την ημέρα που ο Βιεϊρίνια υπέγραψε στην Βόλφσμπουργκ, οι εξετάσεις ήταν εξονυχιστικές! Κανονικό σκανάρισμα!
Μιλάμε για εξετάσεις που ξεκίνησαν στις 8:15 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 3:30 το μεσημέρι! Είναι δυνατόν ποτέ να πέρασε από αυτές τις εξετάσεις, έχοντας ένα χρόνιο πρόβλημα; Αδύνατον!




Για να φτάσουμε στο ζουμί της υπόθεσης. Τι σχέση μπορεί να έχει ο παραγκωνισμός του Βιεϊρίνια με τα πριμ συμμετοχών που πρέπει να πληρώσει η γερμανική ομάδα στον ΠΑΟΚ;Τι σχέση μπορεί να έχουν τα κιλά και αυτό το (και καλά) χρόνιο πρόβλημα με τις 500.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσει η γερμανική ομάδα αν ο Βιεϊρίνια συμπληρώσει 15 συμμετοχές με τους «λύκους» και άλλα 500 χιλιάρικα σε περίπτωση που τις κάνει 25;Τι όφελος (ή τι χασούρα) μπορεί να έχει ο Μάγκατ από αυτή την υπόθεση; Γιατί έχει αλλάξει τόσο πολύ η στάση του Γερμανού τεχνικού;




Στα ερωτήματα αυτά ας δώσει ο καθένας την απάντηση που θέλει.Όποιος πιστεύει ότι ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο μόνος βρώμικος, πλανάται πλάνην οικτρήν. «Παράξενα» γεγονότα συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες… οικογένειες.


Video







ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΜΕ 11.860 ΜΕΛΗ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

5 σχόλια:

  1. Γερμανοι δεν ειναι;;;;τι περιμενεις;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολη η αληθεια

    ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...

    χαχα ειστε χαζοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, το πολύ - πολύ να τον διώξουν και να ξανάρθει στον Μέγα ΠΑΟΚ!!!! :D :D
    Εμάς μας κάνει και "χοντρός"!!............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. afou re paidia o oros gia tis sumetoxes einai aperioristou xronou... dld k se 4 xronia na ta kanei to idio einai k o PAOK tha parei ta extra lefta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή