23/2/12

Δεν λυπάμαι για την ήττα,λυπάμαι που έμειναν νηστικοί

O αποκλεισμός ήταν δίκαιος από την Ουντινέζε και δεν λυπάμαι για την ήττα καθώς ήταν ανώτεροι.Λυπάμαι μόνο τα αλάνια που έκαναν τόσο πολύ δρόμο και έμειναν νηστικοί στο τέλος.


Διαφημίσου στο Lipton-4


Είσαι επιχειρηματίας; Θέλεις να κάνεις γνωστή την επιχείρησή σου;Διαφημίσου στο lipton-4.blogspot.com. Το blog μας, σου δίνει τη δυνατότητα να προβληθείς στις σελίδες του No.1 blog του ΠΑΟΚ ξεκινώντας από την απίστευτη τιμή των 30 ευρώ για έναν ολόκληρο μήνα.



Το lipton-4.blogspot.com ξεπερνά καθημερινά τις 9.000 επισκέψεις. Η διαφήμισή σου θα εμφανίζεται σε περισσότερους από 90.000 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

Πριν αποφασίσεις να διαφημιστείς συμβουλεύσου τον διαφημιστή σου! Αυτός θα σου εξηγήσει γιατί το κόστος διαφήμισης που ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο της διαφήμισης!

Στείλε μήνυμα με τα στοιχεία σου στο lipton4gate4@gmail.com και ζήτησε να ενημερωθείς για όλα τα διαφημιστικά πακέτα του lipton-4.blogspot.com

Είδη φιλάθλων του κυκλοφορούν στην Τούμπα



Πόσα διαφορετικά είδη φιλάθλων κυκλοφορούν στην Τούμπα;;;

Είναι πολλοί και ζουν ανάμεσα μας. Ιδιαίτερα στα ελληνικά γήπεδα. Τους έχουμε έστω μια φορά συναναστραφεί και μας έχουν διασκεδάσει, χαλάσει, αναστατώσει σε κάποιο παιχνίδι, ανάλογα με τη διάθεση μας αλλά και την απόδοση της ομάδας.


Δημιουργήσουμε τον πιο πλήρη οδηγό «μούτρων» της Τούμπας.