19/3/12

Οι μεταγραφές που «παίζουν» για τον ΠΑΟΚ



Tον αμυντικό χαφ Μιχάι Πιντίλι είδε ο Παντελής Κωνσταντινίδης στο φιλικό ματς της Εθνικής Ρουμανίας απέναντι σε αυτήν της Ουρουγουάης.




Ο Πιντίλι είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου του 1984 έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Τα τελευταία χρόνια παίζει στην Παντούρι Τάργκου Ζίου, με την οποία έχει στο φέτος στο ρουμανικό πρωτάθλημα 18 ματς και 4 γκολ.

O Ρουμάνος ποδοσφαιριστής όμως έχει συμβόλαιο ως το 2015 με την ομάδα του και φυσικά το γεγονός ότι ο «σβούρας» είδε έναν ποδοσφαιριστή δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει και στην απόκτηση του. Ο ΠΑΟΚ φυσικά κοιτάει την περίπτωση δανεισμού του παίκτη όπως και στην περίπτωση του Ντεάκ που ανήκει στην Σάλκε και είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Ενώ στο φιλικό της Εθνικής Ρουμανίας με την Ουρουγουάς ξεχώρισε και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Βαλέρικα Γκάμαν.


Ο Δικέφαλος «κοιτάζει», αναλύει, προσπαθεί να σχεδιάσει αλλά όχι και να προχωρήσει άμεσα σε συμφωνίες, ειδικά για παίκτες που αγωνίζονται εκτός καθώς τα οικονομικά δεδομένα είναι «στενά» και… άγνωστα.

Ωστόσο, το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και με δεδομένο ότι αρκετά συμβόλαια λήγουν, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να είναι έτοιμος για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Σ' αυτή τη λογική έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει, κυρίως, ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι και θεωρούνται αξιόλογες περιπτώσεις σε καλή τιμή.

Σ' αυτή την κατηγορία ανήκει ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος κάνει μία πολύ καλή χρονιά στον ΟΦΗ έχοντας ως τώρα 22 συμμετοχές και 6 τέρματα. Ο 27χρονος επιθετικός κινείται με άνεση εντός και εκτός περιοχής και η περίπτωση του θεωρείται ενδιαφέρουσα.

Το όνομα του Παπουλή βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει γίνει κρούση στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, στον ίδιο έχει μεταφερθεί μέσω τρίτων, η καλή άποψή που έχουν σχηματίσει γι' αυτόν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Το τι θα πράξει τελικά ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση Παπουλή θα φανεί όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο.

Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ που συζητάει και με τον Κόρμπο δείχνει αποφασισμένος να αποκτήσει σίγουρα ένα αμυντικό χαφ στυλ Βιτόλο αλλά με πολύ λιγότερα λεφτά ...

9 σχόλια:

  1. Πολύ καλή δουλειά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai nai poli kali xronia eixame na doume toso kali douleia...ante re malakes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΙΠΤΟΝ...ΜΠΑΙΝΕΙ ΩΣ ΛΙΠΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ USERNAME ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟ USERNAME ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΙΠΤΟΝ ΜΕ 47 USERNAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς που το ξέρουμε ότι δεν είσαι εσύ ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Lipton?

      Διαγραφή
    2. Και γιατι να μην εισαι εσυ το ΛΑΜΟΓΙΟ ο ΛΙΠΤΟΝ;;;;;;

      Διαγραφή
    3. xaaxaxaxax lipton eisai gia gelia!!!

      Διαγραφή
  4. τραγικος!!!λες και διαβαζω παιδακι 8 χρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!! ΠΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. egw eimai o LIpton re...kai eiste oloi flwroi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή