17/2/12

ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΥΠΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΜΗ

 Ανακοίνωση από την Θύρα 4

Αρειανό Καρναβάλι για πάντα!!!!

 Εμείς το λέμε ότι υπάρχουν για να σπάμε πλάκα μαζί τους...Το θετικό είναι ότι και οι ίδιοι τους μας το επιβεβαιώνουν....!!!!!

ΠΑΟΚ είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα ΣΟΥ


ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΠΑΟΚΑΡΑ – ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΣΑΙ! 


Ένας ακόμη κρίκος στην ομορφότερη ευρωπαϊκή αλυσίδα του. Ο ΠΑΟΚ στο Ούντινε, πέτυχε τον μισό στόχο. Δεν ξέρω αν ήταν το εύκολο ή το δύσκολο μισό, αλλά ήταν το μισό. Αήττητος και εκεί. Τώρα στην Τούμπα πρέπει να κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Δεν θα είναι εύκολο. Δεν είναι καν φαβορί ακόμη, αλλά από εκεί που η πρόκριση ήταν 70-30 υπέρ των Ιταλών τώρα φτάσαμε στο 50-50. Και το λέω αυτό γιατί η χθεσινή ισοπαλία στο Ούντινε ήταν «λευκή». Τον φοβάμαι είναι αλήθεια τον αποκλεισμό με δύο ισοπαλίες, αλλά αυτά ας τα αφήσουμε για την άλλη Πέμπτη και την… άλλη Τούμπα. Γιατί και χθες στην… Τούμπα της Ιταλίας έπαιζε ο ΠΑΟΚ.

Το αήττητο δίνει ψυχολογία


Το μηδέν δεν εξασφαλίζει πρόκριση,αλλά το αήττητο του δινει ψυχολογία

Το ματς στο Φρίουλι έχει ολοκληρωθεί εδώ και λίγα λεπτά κι ένα πράγμα δεν αλλάζει: Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος στην Ευρώπη για 12ο ματς. Αυτό αρκεί και περισσεύει αλλά ξέρω ότι κάποιοι από εσάς ίσως σταθείτε στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε κλασσική ευκαιρία, στο ότι η μπάλα παιζόταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από την μια πλευρά ή στο ότι στο 5΄ η μπάλα έκατσε στο «μπλε» και όχι στο ασπρόμαυρο με την πορεία που διέγραψε μετά το δοκάρι….

Ο ΠΑΟΚ προτιμάει το Ευρώ...απο την δραχμή


Αλήθεια, ποιο είναι το ταβάνι του ΠΑΟΚ στο Europa League; Αισίως συμπλήρωσε 12 ματς αήττητος στην Ευρώπη έχοντας αντιμετωπίσει (και νικήσει) αντιπάλους όπως η Τότεναμ, ο Δικέφαλος έχει διαψεύσει και τον πλέον αισιόδοξο οπαδό του. Ή έχει κι άλλους πιο αισιόδοξους που πιστεύουν ότι μπορεί να φτάσει ψηλά; Μπορεί.

Γιατί, δηλαδή, να μην το πιστεύουν όταν πάει στο "Φρίουλι" και παίρνει το 0-0 από την Ουντινέζε έχοντας απειληθεί ουσιαστικά στο πρώτο εικοσάλεπτο; Γιατί, δηλαδή, να μην το πιστεύουν όταν η ρεβάνς γίνεται... πάλι στην Τούμπα (το Φρίουλι ήταν μικρή Τούμπα την Πέμπτη); Γιατί να μην τον πιστεύουν όταν στον επόμενο γύρο έχει αντίπαλο στα μέτρα του (Αλκμααρ ή Αντερλεχτ);

Και τώρα Τούμπα....Ιταλάκια


Παίζοντας με… 12 παίκτες αφού 6.000 φίλοι του στις εξέδρες έκαναν το «Φρίουλι» να μοιάζει με Τούμπα, ο Π.Α.Ο.Κ. «απέδρασε» με το 0-0 από την έδρα της Ουντινέζε και παράλληλα με το προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Europa League!