17/2/12

Ο ΠΑΟΚ προτιμάει το Ευρώ...απο την δραχμή


Αλήθεια, ποιο είναι το ταβάνι του ΠΑΟΚ στο Europa League; Αισίως συμπλήρωσε 12 ματς αήττητος στην Ευρώπη έχοντας αντιμετωπίσει (και νικήσει) αντιπάλους όπως η Τότεναμ, ο Δικέφαλος έχει διαψεύσει και τον πλέον αισιόδοξο οπαδό του. Ή έχει κι άλλους πιο αισιόδοξους που πιστεύουν ότι μπορεί να φτάσει ψηλά; Μπορεί.

Γιατί, δηλαδή, να μην το πιστεύουν όταν πάει στο "Φρίουλι" και παίρνει το 0-0 από την Ουντινέζε έχοντας απειληθεί ουσιαστικά στο πρώτο εικοσάλεπτο; Γιατί, δηλαδή, να μην το πιστεύουν όταν η ρεβάνς γίνεται... πάλι στην Τούμπα (το Φρίουλι ήταν μικρή Τούμπα την Πέμπτη); Γιατί να μην τον πιστεύουν όταν στον επόμενο γύρο έχει αντίπαλο στα μέτρα του (Αλκμααρ ή Αντερλεχτ);




Στο πρωτάθλημα έχει εξασφαλίσει τα πλέι οφ και πρέπει να έρθει ο κόσμος ανάποδα για να τα χάσει. Στο Κύπελλο δεν συνεχίζει μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τον Ατρόμητο. Αρα, ο πιο εφικτός στόχος τούτη τη στιγμή είναι να τα δώσει όλα στο Europa League και να προχωρήσει όσο πιο μακριά μπορεί. Δεν είπε κανείς να πάει να πάρει το τρόπαιο στο Βουκουρέστι, αλλά μπορεί να γράψει εφέτος μια "χρυσή" σελίδα στην ούτως ή άλλως γεμάτη από επιτυχίες σελίδα του.

Οι αναλύσεις για το τι δεν πήγε καλά στο "Φρίουλι" και ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο, θα δίνουν και θα παίρνουν τις επόμενες ώρες. Αφήστε αυτά να απασχολούν τον Μπόλονι, αυτή τη "γάτα" που διαθέτει ο Δικέφαλος στον πάγκο του. Τον άνθρωπο που βγάζει λαγούς, φτιάχνει παίκτες (όπως ο Γιάννου) και προσαρμόζει την ομάδα του στις συνθήκες.

Ολοι οι υπόλοιποι πέραν του Ρουμάνου ας έχουν στο μυαλό τους ότι εφέτος είναι μια πρώτης τάξεως ευρωπαϊκή ευκαιρία. Ας προτιμήσουν το... ευρώ από τη δραχμή.

ΥΓ: Αυτή η απώλεια του Φωτάκη με την κίτρινη στο τέλος ας ελπίσουμε να μην την πληρώσει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς...

Σταύρος Καραίνδρος από contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου