25/2/12

Για ποιόν λόγο πουλήσαμε τον Βιερίνια;;;


Κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος τα επιχειρήματα των έμμισθων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ,νας μας πείσουν ότι σώνει και καλά η ομάδα γλίτωσε βαρύτερη τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ, μόνο και μόνο λόγω της παρουσίας του Θόδωρου Ζαγοράκη στην επιτροπή όπου απολογήθηκε.

Ξόρκια στην καταραμένη εστία


Κάποιος να ξορκίσει τα μάγια στην καταραμένη εστία…


Τερματοφύλακα επειγόντως

Ο ΠΑΟΚ φέτος «προδόθηκε» από τους τερματοφύλακές του!

Στο κύπελλο Ελλάδας από το τραγικό λάθος του Γλύκου η ομάδα του Μπόλονι αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο και στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο Ντάριο Κρέσιτς έχει μεγάλη ευθύνη για την ήττα-αποκλεισμό από την Ουντινέζε.

Τρομερές ομοιότητες.Τι λέτε;;;


Στεφανος Αθανασιάδης με Yavuz (από το τούρκικο που δείχνει στο Mega) και με έναν απο το ίδιο τούρκικο σίριαλ.
(Κάντε κλικ στην εικονα για να την δειτε καλύτερα)

Μπόλονι:'''Εκανα λάθος που ήρθα στον ΠΑΟΚ''

Φωτιά στον ΠΑΟΚ και στις σχέσεις του με τον κόσμο, ανάβει η συνέντευξη του Λάσλο Μπόλονι σε Ρουμάνικο μέσο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι έκανε λάθος που ήρθε στο δικέφαλο καθώς αποφάσισε γρήγορα, είπε ακόμη ότι οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως "κακοί" αγαπάνε θερμά την ομάδα κι έκαναν λάθος που έδιωξαν το Ζαγοράκη, πως συνεργάζεται μια χαρά με το Βρύζα, και όπως αποκαλύφθηκε, το πρώτο πράγμα που τον ενδιέφερε μετά τη λήξη του ματς με την Ουντινέζε (για την οποία δε θα βάλει δα και τον κόπανο να κλάψει!), ήταν να μάθει τι έκανε η Στεάουα Βουκουρεστίου!

Δεν είναι καζούρα,αλλά καούρα

Δεν είναι ΚΑΖΟΥΡΑ αυτό που κάνουν οι Αρειανοί από την ήττα του ΠΑΟΚ εχθές και έπειτα.
Δεν ειναι ΚΑΖΟΥΡΑ αυτό αγαπητοί μας αναγνώστες,αλλά ΚΑΟΥΡΑ από τις πολλές πίτσες-μπύρες.