16/2/12

Συνελήφθησαν 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Κροατία


Δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν και κρατούνται στην Κροατία, από όπου πέρασαν πριν από λίγες ώρες τα λεωφορεία με τους οπαδούς που ειναι καθ οδόν για Ούντινε.


Σύμφωνα με πληροφοριες, κατά τον συνήθη έλεγχο των επιβατών των λεωφορείων οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή δύο οπαδών του Δικεφάλου. Τα άτομα είναι από το Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ Ν. Μουδανιών.
Μετά τις συλλήψεις, τα λεωφορεία συνέχισαν κανονικά την πορεία τους για την Ιταλία. Άγνωστη μέχρι στιγμής η τύχη των δύο συλληφθέντων.

Πηγή:seleo.gr

Μπαίνουν ΠΑΟΚτσήδες στο Φρίουλι


Με ασφάλεια και με ικανοποιητικό ρυθμό αφού ο έλεγχος είναι αυστηρός, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπαίνουν σιγά σιγά στις κερκίδες του Φρίουλι. Κανείς δεν έχει μείνει παραπονεμένος αφού η Ουντινέζε άνοιξε εκδοτήριο και για τους οπαδούς που δεν είχαν προμηθευτεί και έτσι την ώρα έναρξης του αγώνα πάνω από 5500 οπαδοί του Δικεφάλου θα δώσουν την μάχη της κερκίδας μετατρέποντας σε Τούμπα το γήπεδο.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ρούλης «Εξέδρα στο Βικελίδης»


  Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο (λέμε τώρα) της ομάδας τους .........

Ουντινέζε-ΠΑΟΚ: Στοιχηματική προσέγγιση


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΠΑΟΚ

*** Λόγω των απουσιών της Ουντινέζε ο άσος έχει πάρει την ανηφόρα. Το 1,60 δεν υπάρχει πλέον, η νίκη της Ουντινέζε από 1,75 μέχρι και 1,85 ανώτατη τιμή. Το διπλό του ΠΑΟΚ πεσμένο μεν αλλά και πάλι σε υψηλά επίπεδα, ξεκινά από 4,75 και φτάνει και στο 6,00.

*** Στο 30.616 θέσεων «Φριούλι» του Ούντινε. Στους 5.000 υπολογίζονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που έκαναν το ταξίδι στο Ούντινε.

*** Βελτιωμένος ο καιρός, χωρίς κίνδυνο για χιονόπτωση. Θερμοκρασία στους 2-3ο C.

*** Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουνδιάνο Μαγένκο (Ισπανία).


Απίθανο να υπάρξη σήμερα αναβολή.Την άλλη Πέμπτη όμως;;;

Από χθες το βράδυ υπήρξε έντονη φημολογία ότι η ΟΥΕΦΑ θα αποβάλλει τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επειδή η Ελληνική Πολιτεία ψήφισε το νομοσχέδιο και ανάμεσα στα άλλα και το άρθρο 19 με το οποίο η ΕΕΑ συνεχίζει να έχει το δικαίωμα να επιβάλλει ποινές στις ΠΑΕ.