5/3/12

Ο Ζαγοράκης άφησε άνοιγμα 12,5 εκ ευρ



Η δικαίωση του blog μας που φώναζε για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ από τον Απρίλιο ήρθε. 

Που φώναζε για το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί προεδρίας Θοδωρή Ζαγοράκη έκρυβε με χίλιους δυο τρόπους την πραγματική οικονομική κατάσταση του συλλόγου.


 Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ζυγκερίδης στην Γενική Συνέλευση των Μετόχων το άνοιγμα που άφησε η διοίκηση Ζαγοράκη είναι 12,5 εκατομμύρια ευρώ!


Σημεία και τέρατα για τη διοίκηση του Θ. Ζαγοράκη που θα κυνηγηθεί νομικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποκαλύφθηκαν στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας από το Ζήση Βρύζα και τον εκπρόσωπο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δ. Ζιγκερίδη.

Από τη συνέλευση, προέκυψαν τα εξής: 

Το άνοιγμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τετραετή διοίκηση Ζαγοράκη, είναι αυτή τη στιγμή 12,5 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα πέντε είναι οφειλόμενα στους παίκτες και τα υπόλοιπα σε εφορία και τρίτους. Συνολικά, το άνοιγμα είναι 22 εκατομμύρια, από τα οποία τα οκτώ αφορούν πληρωμές της εποχής Γούμενου, ενώ άλλο ενάμιση εκατομμύριο, είναι τα έσοδα αυτή τη στιγμή.

Ο Γούμενος δηλαδή άφησε χρέη οκτώ εκατομμυρίων με μηδαμινά έσοδα και ο Ζαγοράκης που εισέπραξε πάνω από 80 εκατομμύρια, τα περισσότερα από το κορόιδο το λαό του ΠΑΟΚ άφησε χρέη 12,5 εκατομμυρίων!

Επίσης, από το ταμείο της ΠΑΕ λείπουν τα 448 χιλιάδες ευρώ του Ηλ. Βιολίδη, από τα οποία έχει διακανονίσει επιταγές ύψους 130 χιλιάδων και του δόθηκε διορία ως το τέλος Ιουνίου 2012 να τα επιστρέψει.

Εκείνο που προκαλεί απόγνωση στον κόσμο του ΠΑΟΚ που τον εμπιστεύτηκε, είναι ότι ο... τίμιος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε από το ταμείο συνολικά 320 χιλιάδες ευρώ τα οποία δεν μπορεί να δικαιολογήσει!Τα 200 χιλιάδες ευρώ είναι περασμένα στον ισολογισμό, ενώ άλλα 120 χιλιάρικα έκανε... "ανάληψη" μια δυο μέρες πριν φύγει από την ΠΑΕ.
Τα χρήματα αυτά είναι απαιτητά από τον ΠΑΟΚ, και η ΠΑΕ μετά από απαίτηση του σώματος θα κυνηγήσει στα ποινικά δικαστήρια τον πρώην πρόεδρο.

Ο Βρύζας αρχικά πήγε να καλύψει τον Ζαγοράκη, όμως ξεσηκώθηκε γενική κατακραυγή από τους μετόχους και αναγκάστηκε να κάνει πίσω. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε ότι ρώτησε τον Θ.Ζ. πού πήγαν τα χρήματα και αυτός του απάντησε ότι «πήγαν για τις ανάγκες της ομάδας που δεν μπορώ να σου πω»!

Ο Βρύζας προσπάθησε ανεπιτυχώς να περάσει και να δικαιολογήσει αυτό το ποσό ως αμοιβές μελών διοικητικού συμβουλίου, αλλά τα "μάζεψε" κακήν κακώς από τη γενική κατακραυγή. Και βέβαια, αυτή η στάση του κ. Βρύζα προκαλεί άπειρα ερωτηματικά...

Μέχρι το καλοκαίρι χρειάζονται πέντε εκατομμύρια για να ορθοποδήσει η ομάδα και … καλείται ο Κόσμος του ΠΑΟΚ να τα πληρώσει!@!@!

Στη συνέλευση μίλησε και ο… Κασιμάτης, ο οποίος μετά απ΄ όσα έγιναν γνωστά, πήγε να βγάλει κι από πάνω το Γούμενο, λέγοντας ότι άφησε και παίκτες που τους πούλησε ο Ζαγοράκης! Κι όμως, αυτό είναι αλήθεια…

Το σώμα ψήφισε αμοιβή για το Βρύζα 7,000 ευηρώ καθαρά το μηνα και άλλα 3,500 ευρώ για τον Κωνσταντινίδη.
Επίσης τέθηκε θέμα για τον ορκωτό λογιστή Παπαδημητρίου που συγκάλυπτε όλο αυτό το διάστημα τα εγκλήματα και ο Βρύζας παραδέχτηκε ότι πρέπει να απομακρυνθεί.

Θέμα τέθηκε επίσης και για τον Γκαγκάτση, η απομάκρυνση του οποίου πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου. Έτσι για ν΄ αδειάσει ο τόπος…


Ούτε πέντε λοιπόν, ούτε έξι, ούτε καν δέκα όπως κάποιοι τόλμησαν να πουν και αρκετοί τους επιτέθηκαν! Πλέον μπορεί και ο πιο αδαής να καταλάβει γιατί απέφευγε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι σύμβουλοι του σε τόσες και τόσες Συνεντεύξεις Τόπου να πει ένα νούμερο.Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα με 12,5 εκατομμύρια ευρώ χρέος και τώρα γίνεται κατανοητό γιατί ο Ζαγοράκης παραιτήθηκε από την προεδρία.

 Και φυσικά ποιοι τον διώξαν και όχι οι… 150 οργανωμένοι που κάποιοι ήθελαν να λένε!Οι συνολικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ φτάνουν μέχρι τισ 29/2/12 τα 22 εκ. ευρώ, υπάρχει όμως ένα ποσό 1.5 εκ. που βρίσκεται στα ταμεία της ΠΑΕ και κατεβάζει το σύνολο των υποχρεώσεων στα 20.5 εκ. ευρώ.Αν υπολογιστούν σε αυτά 8 εκ. ευρώ της περιόδου του Γούμενου που πληρωθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση, τότε το συνολικό άνοιγμα των διοικήσεων του Ζαγοράκη φτάνει τα 12.5 εκ. ευρώ.

Μεγάλη ευθύνη γιαυτό το άνοιγμα όμως δεν έχει μόνο η διοίκηση Ζαγοράκη αλλά όλοι αυτοί που τόσο καιρό «γλύφαν» τον πρώην πρόεδρο και γράφοντας δημόσια αποπροσανατολίζαν τον κόσμο.

Εμείς έχουμε την συνείδηση μας καθαρή…

6 σχόλια:

  1. Εσείς πολύ απλά είστε ζώα και είστε σούπερ-4...
    Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το κακό του ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esy pane glipse poulimenes dioikisis.
      akomi milas? den drepese na anigis akomi stoma?
      atoma san kai esena pigan ton PAOK mas ekei pou wriskete.
      esy den eisai PAOK eisai apla zagoropaoki, efige o omorfos, ton boulo kai esy

      Διαγραφή
  2. καλα ρε θα μας τρελανετε???που πηγαν οι παικταραδες ντεμεκ του γουμενου που ο ζαγορακης πουλησε και η ομαδα ομως εβγαλε ποσα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στον βαζελο πηγαν 5,5μυρια ο Χριστοδουλοπουλος και 2,2 ο Μελλισης 7,7 στο συνολο εκτος αν αμφισβητησεις τον Θωδορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορω να ακουω αλλα τετοια πραγματα... Σε λιγο θα μας πειτε οτι η διοικηση ζαγορακη ειχε ως σκοπο το να μπει στην ομαδα και να παρει τα λεφτα... τι αλλο θα ακουσω παναγια... ακουσα και τον αλλον απο πανω εβρισε το παιδακι που υποστηριξε τον ζαγορακη.... πωωωω τι εγινε ρε φιλε γινατε ολοι γνωστες του αντικειμενου και ξερεται τα παντα?

    Για τον Lipton πλεον ειμαι κατα 50% σιγουρος οτι ειναι σκουληκι.... δεν εξηγειται τοσο πολυ μισος εναντιον του ΠΑΟΚ... ειμαστε ΠΑΟΚ στα καλα και οχι στα δυσκολα??

    Σοβαρευτειτε και ανοιξτε τα ματια σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή