11/2/12

Ο Λαός του ΠΑΟΚ σέβεται και τιμά αυτούς που τον σέβονται και τον τιμούν!


Δεν ήταν η πρώτη φορά  σε παιχνίδι στο Ηράκλειο μεταξύ του Ο.Φ.Η. και του Π.Α.Ο.Κ. που είχαμε «φεστιβάλ» οπαδών! Αυτήν την φορά όμως τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά.
Ένα «σώμα μια ψυχή» ο κύριος όγκος των οπαδών του Δικεφάλου μαζί με αυτούς των Κρητικών, «γιόρταζαν» έξω από το Γεντί Κουλέ αλλά και μέσα.
Τραγουδούσαν συνθήματα που αφορούσαν τους αιώνιους δυνάστες και καταστροφείς στην χώρα, είτε ποδοσφαιρικούς είτε πολιτικούς. Οι Κρητικοί δεν ξέχασαν.




Όταν στην κυριολεξία τελούσαν υπό διάλυση και χρειάζονταν οπωσδήποτε βοήθεια, ο Π.Α.Ο.Κ. με Πρόεδρο τον Ζαγοράκη και ενώ είχε και αυτός ως σύλλογος τα δικά του προβλήματα, κατέβηκε στην Κρήτη κι έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει ένα «αδελφό» σωματείο.
Ένα «αδερφό» σωματείο που βρίσκεται τόσο μακριά από την Θεσσαλονίκη…

Αυτό για κάποιους είναι περίεργο αφού δεν μπορεί να χωρέσει το μικρό τους το κεφάλι ότι όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες!
Όταν οι συμπολίτες Τούρκους μας ανεβάζουν Τούρκους μας κατεβάζουν, τότε ειλικρινά γιατί αναρωτιούνται γιατί δεν τους βοηθάμε, όπως προσφάτως που κάποιοι έπεσαν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες ή παλαιότερα που κάποιοι άλλοι «έπεσαν» δυο φορές στην Β΄Εθνική;
Ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Λαός του εδώ και «τόσες χιλιάδες χρόνια» έχει αποδείξει ότι σέβεται και τιμά αυτούς που τον σέβονται και τον τιμούν!

Για όλους τους υπόλοιπους απλά δεν μας ενδιαφέρει..
Σε όποια κατηγορία και αν βολοδέρνουν, από όποια πόλη κι αν είναι…

Σας περιμένουμε στην παρέα μας στο facebook:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου