11/2/12

Μπαλωθιές Γιάννου


Ο ΠΑΟΚ όλο κάτι κάνει, όλο κάτι.. βρίσκει και καταφέρνει να βγαίνει γρήγορα από οποιανδήποτε δύσκολη θέση βρίσκεται κατά την διάρκεια μιας σεζόν.Και τώρα στην Κρήτη πριν το ματς με τον ΟΦΗ όλα έμοιζαν δύσκολα.


 Η ομάδα προερχόνταν από ήττα με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη έρχεται το ματς με την Ουντινέζε και οι λύσεις επίσης λίγες στο ρόστερ…Και ξαφνικά κατεβαίνει ένα ΠΑΟΚ βγαλμένος από τις ευρωπαϊκές του εμφανίσεις. Με τον Δικέφαλο να βάζει την μπάλα κάτω και να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο βγάζοντας πάλι τον άσο από το μανίκι του.Αυτήν την φορά ο… άσσος ήταν ο Απόστολος Γιάννου. Ο 22χρονος πέτυχε δύο γκολ (24′ και 39′) και ήταν ο mvp της αναμέτρησης καθώς εκτός από σκόρερ πολλές φορές γυρνούσε ως το κέντρο και έδινε βοήθειες στους ακραίους μέσους της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν και τον πιτσιρικά Σταφυλίδη που παίζοντας στην φυσική του θέση (και όχι δεξί μπακ όπως με τον Ολυμπιακό), στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν ξανά εξαιρετικός και το… παλιό καλό κρασί Βλάνταν Ίβιτς που έκανε το καλύτερο φετινό του ματς αλλά τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 68′.

Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει με… καράβια και αεροπλάνα στην Ιταλία με 4.000 φιλάθλους στο πλευρό του και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ματς με την Ουντινέζε. Από την άλλη ο ΟΦΗ «ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο χάρη και στις αλλαγές του Αναστόπουλου, είχε ευκαιρίες και δύο δοκάρια ήταν ανώτερος από τον ΠΑΟΚ που κατέβασε τους ρυθμούς του αλλά ήταν άτυχος ενώ βρήκε απέναντι του και έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που ο Μπόλονι τον είχε… ξεχάσει: Τον Ντάριο Κρέσιτς που έκανε σπουδαίες αποκρούσεις.


Υγ: Ο Μπόλονι είδε «όνειρο» και έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Νιμανί στον ΠΑΟΚ στα άκρα… Για να δούμε αν θα του βγει. Στο πρώτο του ματς πάντως που μπήκε ως αλλαγή με τον ΟΦΗ, ο Γάλλος ήταν εκτός κλίματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου