18/2/12

Χρύσανθος Τσαλτίδης


Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης ΠΑΟΚ-Άρη ( έτσι και αλλιώς τέτοιο πράγμα δεν υφίσταται σε αγωνιστικό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια, μόνο σε καφενειακού τύπου συζητήσεις μεταξύ οπαδών υφίσταται), θελω να σχολιάζω ξεκάθαρα την καφρίλα του ''δημοσιογράφου''-εκπροσώπου Τύπου του ρούλη.




Και λέω πως αφού έφτασαν σε σημείο ο εκπρόσωπος Τύπου τους , δηλαδή ένας άνθρωπος που πληρώνεται απο την ΠΑΕ Άρης για να την εκπροσωπεί στα ΜΜΕ, να απειλεί δημόσια τον διαιτητή της επερχόμενης αναμέτρησης πως άμα δεν σφυρίξει όπως θέλουν θα πάνε τα χουλιγκάνια τους να τον δείρουν, ε έχουν πιάσει μάλλον το μάξιμουμ του κόμπλεξ και της γελοιότητας που μπορούν να βγάλουν, σε σημειο που να επιβάλλεται νομίζω να ασχοληθεί εισαγγελέας και να τους κάνει επιτέλους τον κώλο χωνί.

Ας ξυπνήσουν εκεί στην ΠΑΕ γιατί τόσα χρόνια αυτό το ''δεν ασχολούμαστε με σωματεία μικρότερου βεληνεκούς'' που είχε πει ο Ζαγοράκης πριν 5 χρόνια αυτά τα μουν@κια το ερμήνευσαν σαν σημάδι αδυναμίας και τόσα χρόνια έχουν ξεκωλιαστεί να συκοφαντούν και να προκαλούν με ποινικά κολάσιμες δηλώσεις. Άντε ας κάνει τίποτα και η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ για να δικαιολογήσει την ύπαρξη της, αφού δεν κυνηγάνε τον Γούμενο ας ασχοληθούν τουλάχιστον με αυτά τα θρασύδειλα σκουπίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε οπαδικό επίπεδο πρέπει να πάψει να ασχολείται μαζί τους, λίγο πριν και μετά τα μεταξύ μας μάτς και πολύ τους είναι με βάση τη δυναμική τους σαν ομάδα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο την άλλη δεν νοείται να μην ασχολείται με όποιον τη θίγει, είτε μιλάμε για τον Άρη είτε τον Λεβαδειακό. Τέτοια ''ανωτερότητα'' δεν είναι ανωτερότητα, μαλακία είναι.


Lipton4

4 σχόλια: