18/2/12

Για αυτό άτιτλε,έλα στην Τούμπα και κάτσε σαν τη κοτούλα


Τελικά κάποιοι σε αυτήν πόλη μεταμορφώνονται σε «ερπετά»  κάποιες μέρες του χρόνου. Τώρα θα μου πείτε, γιατί “κάποιες” και όχι όλες; Μα γιατί τις άλλες μισές είναι «Φιλιππινέζες»!

Διάβασα ενδιαφέροντα άρθρα των κλαψομούν…δων σε πολλά «έγκυρα» site και δεν άντεξα.. Αποφάσισα να δώσω κάποιες απαντήσεις γιατί όπως πολύ σωστά κάποιοι λένε, «σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι»!


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Aρη, Χρύσανθος Τσαλτίδης, κλαίει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου τον οποίο αποκαλεί ΠΑΟΚτσή, γιατί λέει μένει στο Ωραιόκαστρο και είναι γνωστά τα αισθήματά του για τον ΠΑΟΚ.Εγώ λέω να ρωτήσει τον φίλο του τον Γιάννη να του πει ποια είναι η λατρεμένη ομάδα του Σιδηρόπουλου γιατί έχουν ακριβώς την ίδια!
 Με λίγα λόγια προτείνει ο Χρύσανθος να δηλώσει παραίτηση ο ρέφερι. Αυτό που δεν μας λέει όμως ο υπεύθυνος προπαγάνδας του Άρη είναι ποιος θέλει να οριστεί;Να οριστεί ο Σπάθας. Τι λες Χρύσανθε; Είναι έντιμος και καλός διαιτητής αυτός; Αν δεν ξέρεις ξαναρώτα τον φίλο σου τον Γιάννη, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Να οριστεί  ο Τσινιάρης που έκανε τα όργια πρόπερσι, όταν «έπνιξε» τα δύο πέναλτι που έκαναν οι άμπαλοι παίκτες σας και μετά το βράδυ για να το γιορτάσει πήγε στα μπουζούκια με παρέα κάποιες γκομενίτσες που δούλευαν σε συγκεκριμένο «μαγαζάκι» κίτρινων αποχρώσεων;;Aλλά για εκείνο το παιχνίδι μούγκα εσύ και όλοι οι δημοσιογράφοι του Άρη…
Και για να μιλάμε με στοιχεία. Πες μας ποια είναι τα ματς που ευνόησε ο Σιδηρόπουλος τον ΠΑΟΚ και αφού τα πεις εγώ θα σου πω ποια είναι αυτά που τον έσφαξε!Οι μάστορες της διαπλοκής, αρχής γενομένης από το μπάσκετ, δεν πρέπει να μιλάτε. Τα ωραία σας παραμυθάκια θα τα λέτε μεταξύ σας.

Ο Άρης έρχεται στην Τουμπάρα, Τσαλτίδη για να προσκυνήσει άλλη μια φορά. Και αν θυμάμαι καλά, την τελευταία φορά που παίξαμε στην Τούμπα, ο Άρης έπαιξε με 14 παίκτες, με τον μπουζουκόβιο Τσινιάρη να παίζει το «πρώτο» μπουζούκι.


Καλό θα είναι επίσης όταν γράφεις κάτι, να έχεις ακριβείς αναφορές. Για παράδειγμα, κανείς παρατηρητής δεν σας έριξε στην Β΄Εθνική. Πήγατε μόνοι σας (δυο φορές) και με την αξία σας, παρά το ότι θέλατε τότε να ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ οι «άρχοντες» του αγώνα και να ξεκινήσουν το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό, ενώ δεν είχατε τα δελτία! Εσείς, οι πολέμαρχοι της νομιμότητας!

Όσο για την παραμύθα με τον Ολυμπιακό, κουράσατε. Άλλωστε αν μετρήσεις τους παίκτες που έχεις πάρει και έχεις δώσει στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, άλλα θα γράψει το καντράν!Οπότε πρώτα ξεβρομίστε την ομάδα σας και από τους βάζελους και μετά μιλήστε για εμάς.Διότι αν θυμάμαι καλά, την τελευταία φορά που πέτυχα τον γαύρο σε παιχνίδι που έκρινε τίτλο, του έδωσα κάτι φάπες μέσα στην Αθήνα και του πήρα το κύπελλο νταηλίκι, ενώ η δική σου ομάδα έκανε την κότα και κακάρισε μέσα στο σπίτι της την ώρα που οι γαύροι στην κερκίδα έδιναν πάρτι και ασχολούνταν με τον ΠΑΟΚ.Ή ξέχασες πως όταν τολμήσατε να βρίσετε τον «Θρύλο και τον Πειραιά» αυτοί απάντησαν με το σύνθημα: «Γαμιέ..ι ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη!» έτσι για να δεις ποιον λογαριάζουν, ποιον έχουν μεγάλο αντίπαλο και ποιον μισούν…

Καλά, για τον τελικό της ντροπής κόντρα στον βάζελο δεν θα μιλήσω καθόλου. Άλλωστε τότε χάρηκαν περισσότεροι από όσους λυπήθηκαν στην διοίκησή σου!


Κλείνω με το Φ.Π.Α. και τις υποσχέσεις του κράτους.

Οι μόνοι που δεν πρέπει να μιλάτε για άρθρα και για πιστόλιασματα είστε εσείς και η ΑΕΚ.Άλλωστε αυτοί που παρακαλάτε πάλι την κυβέρνηση να σας κάνει «χάρες» είστε εσείς.Δεν σας έφτασε το άρθρο 44 και το πιστόλι που δώσατε στους παίκτες σας, που για να το υπενθυμίσουμε, το πλήρωσε ο Ελληνικός λαός, θέλετε και άλλα νταβατζιλίκια τώρα.Κι όλα αυτά συμβαίνουν, όταν ο ΠΑΟΚ εδώ και 3 χρόνια παρακαλάει να πληρώσει τα χρέη του αλλά το κράτος τον «γράφει» κανονικά, γιατί ξέρει ότι ένας υγιής ΠΑΟΚ θα αλλάξει τα κουμάντα στην χώρα.

Για αυτό άτιτλε, έλα στην Τούμπα, κάτσε σαν την κοτούλα, φάε τα πλεμάτια σου και ξανασχολήσου μαζί μου του χρόνου πάλι.Άλλωστε είναι γνωστό ότι σαν άλλα «παράσιτα», ζείτε από εμάς, τρέφεστε από εμάς, υπάρχετε από εμάς.Όλη σας η ζωή, τι έκανε, τι κάνει και τι θα κάνει ο Γίγαντας ΠΑΟΚ.




Ας θυμηθούμε και το ρεπορτάζ εκείνης της μέρας (7/10/2010) ...

Χαράματα της Δευτέρας στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης με γνωστή παρεά των... ερτζιανών της πόλης.
Του Κώστα Βασιλόπουλου από τα Σπορ Του Βορρά. 

''Στα 41 μου χρόνια είμαι πεπεισμένος ότι τίποτε στη ζωή δεν είναι τυχαίο.

Ειλικρινά δεν ήθελα και δεν σκόπευα να επανέλθω στον Τσινιάρη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό μετά τα όσα – κι ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό – έμαθα χθες. Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ – Αρης λοιπόν το βράδυ της Κυριακής έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Αθήνα. Έμεινε στην πόλη και επισκέφθηκε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Μέχρι εδώ θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Αν και κατά την προσωπική μου άποψη δεν επιτρέπεται σε έναν διαιτητή που οι αποφάσεις του καθόρισαν – αλλοίωσαν – το αποτέλεσμα ενός αγώνα να έχει τη διάθεση και το κουράγιο να διασκεδάζει δημόσια σε κοινή θέα ανθρώπων που πλήρωσαν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και αγανάκτησαν για όσα έζησαν. Το εξοργιστικό είναι ότι την παρέα αποτελούσαν εκπρόσωποι – θηλυκού γένους διευκρινίζω – που απασχολούνται σε ραδιοφωνικό σταθμό που καμία σχέση δεν έχει με τον ΠΑΟΚ. Με την ίδια παρέα ο Τσινιάρης έπινε καφέ το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αριστοτέλους. Δε θα καταλήξω σε συμπέρασμα. Θα σας αφήσω να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Θα αναρωτηθείτε τι έκανε για όλα αυτά ο ΠΑΟΚ; Προφανώς δεν το γνώριζαν στην ΠΑΕ, γιατί δεν ασχολήθηκαν δείχνοντας ως συνήθως ανωτερότητα. Θέλω να πιστεύω ότι ποτέ ξανά δε θα δείξει ανωτερότητα σε ανάλογα θέματα η ΠΑΕ.


Το θέμα θα απασχολήσει τον κ. Πιλάβιο ή την κεντρική επιτροπή διαιτησίας; Εκτός κι αν συμφωνούν με αυτές τις τακτικές και τις μεθόδους διαιτητών που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Ξέρω, ξέρω. Ψιλά γράμματα για τη χώρα που ζούμε οι αναφορές για πρόκληση του δημοσίου αισθήματος.


Σ. Σ. 1 Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον. Με την προϋπόθεση ότι ενωμένος ο κόσμος του θα συνεχίσει να βάζει πλάτη στο εγχείρημα της αναγέννησης και της αναστύλωσης. Αντιλαμβάνομαι εν μέρει τον πανικό που δημιουργήθηκε από τις δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να αντιληφθώ το μέγεθος της κριτικής που ασκείται. Και ξέρετε γιατί; Πολύ απλά θα σας το πω. Αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε την Κυριακή δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό. Τα συναισθήματα που δημιουργεί μια ήττα δεν επιτρέπεται να είναι ο σύμβουλος σε καμία μα καμία απόφαση. Δικαίως πολλοί θεωρούν ότι ακόμα κι αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ τον Αρη (αυτό θα γινόταν αν ο Τσινιάρης δεν είχε εντολές ή… επιθυμίες) η κατάσταση που δημιουργήθηκε από τη Δευτέρα θα δημιουργούνταν μετά από μια άλλη ήττα στο πρωτάθλημα. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα τις προηγούμενες ημέρες μπορούσες εύκολα να αντιληφθείς ότι κάτι δεν πάει καλά.


Σ. Σ. 2 Δεν ξεχνώ. Έχω μεγάλο κουσούρι – έχω πολλά για να πω την αλήθεια - σαν άνθρωπος. Δεν ξεχνώ. Και κάτι που έγινε χθες το μεσημέρι θα το θυμάμαι μέχρι να πεθάνω, όταν έρθει αυτή η ώρα. Δεν ξεχνώ.''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου