1/3/12

Γιατί φοράνε κουκούλες;;;



Δεν είναι μόνο τα απόλυτα αφεντικά των ομάδων τους. Πάνω απ' όλα είναι άντρες! Και το ντύσιμο τους λέει πολλά.



Δεν γίνεται να φτάνουμε στο τέλος του χειμώνα και την αρχή της άνοιξης (ημερολογιακά έστω) και να μην έχουμε απολαύσει μια ωραιότατη Winter Coach Collection με μερικά από τα καλύτερα μοντέλα των ευρωπαϊκων γηπέδων. Δεσμεύομαι ότι θα φιλοξενούμε μία τουλάχιστον παρουσίαση ανά σεζόν για να μην χάνουμε τις προσταγές της μόδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μπορεί να είμαστε φίλαθλοι αλλά είμαστε και άντρες!

Μοντέλο Ντιντιέ Ντεσάμπ




Ανάλαφρο λουκ τύπου «χορτάτος συνδικαλιστής ΠΑΣΟΚ που διαμαρτύρομαι για την τρόικα». Σε κρατά ζεστό στις διαδηλώσεις αλλά πάντα σικ καθώς ΠΑΣΟΚ είσαι!



Μοντέλο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον



Κλασικό λουκ για πιο συντηρητικούς κυρίους. Ο ορισμός του «ο πατέρας της νύφης ; Είναι ο κύριος με τα κόκκινα μάγουλα, την κόκκινη γραβάτα, την κόκκινη φόδρα, το κόκκινο μαντήλι και την τσίχλα. Δεν ξέρω αν είναι κόκκινη η τσίχλα»



Μοντέλο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι



Ξεχωρίζει και δίνει τον τόνο το ιταλικό ημίπαλτο τύπου «φαίνεται ότι έχω έξοδο μετά αλλά όχι. Απλά είμαι Ιταλός και πάντα καλοντυμένος»



Μοντέλα Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζοζέ Μουρίνιο




Στα αριστερά το στιλάτο ντύσιμο, τύπου «μπορώ να βγω για ποτό κατευθείαν με τη λήξη του αγώνα, άρωμα έχω στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου».

Στα δεξιά, αγαπημένη ελληνική, κλασική κυριακάτικη εμφάνιση τύπου «πάω στο Προποτζήδικο για ένα καφέ και να παίξω ένα δελτιάκι, θα είμαι πίσω για το μεσημεριανό»



Μοντέλο Αρσέν Βενγκέρ



Το υπέρτατο μπουφάν sleeping bag, χρήσιμο και για τους λάτρεις των εκδρομών στη φύση. Μπορείς να το βάλεις και πάνω από πυζάμες και να πεταχτείς στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς. Αν είσαι κοντός, ξέχνα το. Θα μοιάζεις σαν το τρέιλερ της παλιάς ταινίας "Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά"



Μοντέλο Ρομπέρτο Μαντσίνι



Πολύ εξειδικευμένο λουκ. Για πολύ λίγους. Είναι τύπου «είμαι Ιταλός και φαίνεται ακόμη κι όταν φοράω το κασκόλ της ομάδας. Με τα λεφτά που μου δίνει ο Άραβας, φοράω και ασορτί βρακί κι αν χρειαστεί, πάνω από το παντελόνι σαν τον Σούπερμαν»



Μοντέλο Φερνάντο Σάντος



Ακόμη ένα μπουφάν. «Δερμάτινο» Κωνσταντινούπολης ή «Ιταλού» από την Αγιά Βαρβάρα που το έχει από «παρτίδα που έπεσε από φορτηγό». Κι εσύ το πήρες και το φοράς κιόλας! Ντροπή. Όσο έχει ακόμη κρύο, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και χρησιμοποιήσε το για προσάναμμα στο τζάκι.



Μοντέλα Ερνέστο Βαλβέρδε και Λάζλο Μπόλονι



Urban look τύπου "πήρα εισιτήρια στην κερκίδα απέναντι από το σκέπαστρο και φυσικά τώρα βρέχει" ή "η καλή μας η γιαγιά φτιάχνει τα καλύτερα μακαρόνια με κιμά". Αν είσαι πάνω από 10 ετών ή μέλος γκέτο, καλό είναι το αποφύγεις γιατί υπάρχει λόγος που οι άνδρες δεν φοράνε κουκούλα.


Τζαντζαράς




ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΜΕ 12.333 ΜΕΛΗ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

1 σχόλιο: