1/3/12

Χωρίς Λέτο ο Παναθηναικός.Καιρός να ''χαιδέψουμε'' τα λαγουδάκια



Δεν παίζει ο Λέτο με τον ΠΑΟΚ.Ο Αργεντινός έκανε την Τρίτη πρόγραμμα στο γυμναστήριο. 
Το ιατρικό και το τεχνικό τιμ έχουν συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής να ξεκινήσει σήμερα τροχάδην, με προοπτική τη Δευτέρα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία που θα αρχίσει η ομάδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα ήταν διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ αν δεν τον πήγαινε πίσω ένα πρόβλημα που του παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός, πάνω που φόρτσαρε, ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στο δεξιό του γόνατο και κρίθηκε απαραίτητο να μειώσει την ένταση του προγράμματος, ώστε να αποφύγει κάποια ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό του.Το πρόβλημά του δεν είναι σημερινό. Το κουβαλάει από τον Αύγουστο του 2006, όταν αγωνιζόταν ακόμη στη Λανούς.Ο άσος των πράσινων υποφέρει από χονδροπάθεια ελαφριάς μορφής στο γόνατό του, κάτι που του έχει παρουσιαστεί και άλλες σεζόν στο παρελθόν και είναι προϊόν κόπωσης.


Χωρίς κόσμο,και χωρις τον Λετο, νομίζω οτι είναι ευκαιρία να σπάσουμε αυτό το καταραμένο αρνητικό σερί που έχουμε με τον βαζελο.

Θα μου πεις,και οταν στο κάρφωσε ο Βυντρα,παλι  χωρίς κοσμο  ήσουν,αλλα  είπαμε.... μετά την κουλα ειναι καιρος να ''χαιδεψουμε'' και τα λαγουδακια.

Θελω να δω έναν ΠΑΟΚ να βγαίνει μπροστά,να πιέζει ψηλά,να μην φοβηθεί να χτυπήσει το ματς.
Στο κατω-κατω της γραφης,την πιεση και το ζορι το εχει ο Βαζελος,και οχι εμεις.




ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΜΕ 12.333 ΜΕΛΗ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ....ΚΑΚΑΚΙΑ

    ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΜΕΣΑ, ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή