12/5/12

Ποιός θα αντικαταστήσει τον Σούλη Μαρκόπουλο στο μπάσκετ;;;



Αρκετές οι επιλογές τεχνικών... Αυτό λένε στον ΠΑΟΚ που θα ήθελαν είναι η αλήθεια τον Δημήτρη Πρίφτη στην ομάδα, αλλά ο παράγοντας... εξωτερικό βάζει μπλόκο σε ενδεχόμενο γάμο.


Φώτης Τακιανός και Κώστας Φλεβαράκης είναι ονόματα που παίζουν δυνατά, γίνεται κουβέντα για τους δύο και αμφότεροι έχουν τους υποστηριχτές τους στην ομάδα.
Για κάποιους ο πρώτος θα απασχολήσει περισσότερο, για άλλους αυτό ισχύει για τον δεύτερο, ωστόσο στην παρούσα φάση στους "ασπρόμαυρους" λένε πως "δεν υπάρχει φαβορί γιατί η διαδικασία δεν θα είναι απλή όσον αφορά την επιλογή του κατάλληλου".
Από τον "Δικέφαλο" προκύπτει πως θα γίνουν διάφορες κουβέντες για να αναλυθούν όλα τα δεδομένα όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μαρκόπουλου και πως κάλλιστα μπορούν να μπουν στην λίστα κι άλλοι τεχνικοί.

Αυτοί, σύμφωνα με κάποιες πηγές, λέγεται πως μπορεί να είναι οι Λευτέρης Κακιούσης, Κώστας Πιλαφίδης και Παρασκευάς Μουρατίδης. Ισως πιο ζεστά ο πρώτος... Με λίγα λόγια στον ΠΑΟΚ λένε πως θα μελετηθούν όλοι υποψήφιοι παρά το ότι οι Φλεβαράκης και Τακιανός φέρονται να είναι αυτή την στιγμή πιο ψηλά στην λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου