24/5/12

Ποιοι θέλουν να φύγει ο Μπόλονι;





Επειδή στο lipton-4.blogspot.com έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την αλήθεια και επειδή δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οφείλουμε να πάρουμε θέση για την επικαιρότητα σχετικά με τον Λάζλο Μπόλονι.



Αντιλαμβανόμαστε τις τελευταίες ημέρες μία προσπάθεια αποσυντονισμού του κόσμου του ΠΑΟΚ σχετικά με τον Ρουμάνο προπονητή με δημοσιεύματα που έχουν ως μοναδικό σκοπό την απομάκρυνση του από την ομάδα. Όλως τυχαίως ακούγονται μόνο οι φωνές κατά του Ρουμάνου στον οποίο έχουν χρεώσει όλες τις αποτυχίες τις ομάδας, αφήνοντας στην άκρη τους πραγματικούς υπεύθυνους που οδήγησαν τον σύλλογο σε αυτή τη τραγική κατάσταση (την οποία κρύβουν κάτω από το χαλάκι). Όλα τα υπόλοιπα κόβονται. Άλλωστε ότι και να έλεγε ο Μπόλονι σήμερα αυτοί οι εξυπνάκηδες θα τον χλεύαζαν.

 Μάλιστα, έχουν ήδη βρει και τους αντικαταστάτες του, με τους οποίους μάλιστα πίνουν το καφεδάκι τους στην Θεσσαλονίκη, για το οποίο διαμαρτύρεται ο Μπόλονι ότι δεν τον κάλεσαν ποτέ. Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.


Φαίνεται ότι κάποια πράγματα είχαν κοπεί φέτος από τον Ρουμάνο και προφανώς σε ορισμένους συμφέρει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ με τους προπονητές-φιλαράκια και τους ανθρώπους που λυμαίνονται τον σύλλογο τον οποίο έχουν μετατρέψει σε τσιφλίκι τους.


2 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,,,ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ,,ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ..Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΛΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ,,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ PABLO GARCIA ..ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ!ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΘΤΟΥΣ!ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΝΤΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΜΠΑΟΚΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΥΖΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΟΥΝ...ΜΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΕΕ, ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΙΤΟΓΥΡΟ (ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΗ Η΄ΤΟ ΓΥΡΑΔΙΚΟ), ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ Η ΡΕΤΣΙΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή