4/3/12

Όταν σας το χώνουν ,πονάει



Δημοσιογράφος του Παναθηναικού μη μπορώντας να αντέξει την ήττα ,ανέλαβε δράση προκειμένου να δικαιολογήσει την μπουγάτσα με ψ@ωλη που έφαγε η ομάδα του.
Διαβάστε αξιζει






ΣΤΗΜΕΝΟΣ από... παντού!

Είχαν δουλέψει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Και αυτή τη φορά τους έκατσε. Το στήσιμο της χρονιάς έγινε στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός έπεσε μέσα. Απ’ όλες τις πάντες το είχανε δέσει το ματσάκι και δυστυχώς δεν μπόρεσες να ξεφύγεις.

Τιμωρία της έδρας αντί να στείλουν στον Έβρο τους ματατζήδες που έκαναν τα επεισόδια στη Λιβαδειά. Απλούστατα , με κόσμο πολλά από αυτά που έγιναν σήμερα ΔΕΝ θα γίνονταν. Αναβολή της αγωνιστικής για να πάει ο Ολυμπιακός ξεκούραστος στην Κρήτη (λες και θα το χτύπαγαν το ματς τα ανεξάρτητα κοπέλια…) αλλά και να έρθει επίσης «γεμάτος» ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Σπάσιμο νεύρων στον προπονητή με κλήση σε απολογία για τις ΑΝΤΡΙΚΕΙΕΣ δηλώσεις που είχε κάνει για τις «σημαδεμένες» κάρτες.

Μα πάνω απ’ όλα ορισμός ενός κορακιού ΚΑΜΙΚΑΖΙ. Το ότι είχα προαναγγείλει τη σφαγή που θα γίνει από τον Βοσκάκη δεν μου λέει τίποτα. Το θέμα ήταν να μπορούσαμε να την αποφύγαμε. Αλλά ποιος να τους τρομάξει από αυτόν τον Παναθηναϊκό και τι να φοβηθούν για να μην σε στήσουν; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Το πέναλτι του Σαριέγκι ήταν το… λιγότερο κι ας το έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το θέμα είναι ότι ο στημένος αυτός τύπος σε έπαιξε 100-0 σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ενώ στις καθυστερήσεις σου έκανε και πλάκα δίνοντας ένα ακόμη που το ‘χασε ο Λάζος. Αν είχε κόσμο στο ΟΑΚΑ ο τύπος αυτός θα έφευγε… μέρα, αλλά βρήκε και τα έκανε.  Και κάπως έτσι βρεθήκαμε στο 0-1. Απίστευτο!

Βασιλλάρας,δημοσιογράφος του Παναθηναικού



AΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΜΕ 12.372 ΜΕΛΗ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

3 σχόλια:

  1. ποσο μαλακας μπορει να εισαι.????γιατι ασχετος απο ποδοσφαιρο εισαι σηγουρα.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. megaliterous komplexares apo tous athinaious den exei..
    axristoi poulate panta psema k propaganda , anthropoi xwris @@ alla sketa @@. alitarades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λιγο ασχετο αλλα επειδη απλως αναφερει τα επεισοδια με τον λεβαδειακο και λεει οτι τα ματ εκαναν τα επεισοδια θελω να ανφερθω γτ επειδη ειμαι απο την λειβαδια ειμουνα σε εκεινο το ματσ και μαλιστα στην εξεδρα που ειμουνα διπλα μ καθοταν ενα παιδι απο τον συνδεσμο του παο και οταν τον ρωτησα γτ δεν πγε με τους φιλοξενουμενους μου ειπε γτ ολοι αυτοι που ηρθαν ειναι πρεζακια και μου ειπε και περιστατικο που το αποδυκνειει και αφου τελειωσε το ματσ ενα φιλο μου στο κατεβασμα απο το γηπεδο τον πιασαν 2 βαζελακια ο ενας απο τον λεμο ο αλλος τον κλοτσαγε χωρις να δωσει αφορμες και ουτε καν ξερω τι θα γινοταν αν δεν κατεβαινε κοσμος απο εκει εκειν την ωρα οποτε μην λεει μαλακιες εφταιγαν και την πληρωσαν εμεις τοσο χρονια πληρωνουμε μαλακες ειμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή