4/3/12

Η προστυχιά και η πουστιά τους ,δεν έχει όρια




Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο, τα ερυθρόλευκης απόχρωσης ΜΜΕ έχουν λυσσάξει να σχολιάζουν τι απουσίες του Δικεφάλου αφήνοντας να αιωρούνται υπονοούμενα...



Εμφανίστηκαν σήμερα πρωτοσέλιδα που ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούν να μας πείσουν πως οι αναγκαστικές απουσίες της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι δεν είναι και τόσο ... αναγκαστικές.  
Λες και ο ΠΑΟΚ δε θέλει να πάρει το ματς και ότι κόπτεται για τη μάχη της πρωτιάς! Δε λένε να καταλάβουν ότι από την ώρα που ο Δικέφαλος έμεινε μακριά από τη μάχη του τίτλου, δε δίνουμε μία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό το σαθρό πρωτάθλημα που μόλις πριν λίγους μήνες συμπληρώθηκε η 16άδα των ομάδων που συμμετέχουν...

Οι παίκτες του Μπόλονι έχουν κίνητρο και θα παίξουν για τον εαυτό τους και για την ομάδα. Υποδείξεις από αυτούς που μόνο δεινά έχουν προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε χρειάζονται.
Ακόμα θυμόμαστε εξάλλου την τεράστια νίκη του πετύχαινε πριν χρόνια ο Λεβαδειακός επί του "πρωταθλητή" όταν ο πρώτος υποβιβαζόταν και ήθελε μόνο νίκη, σκορπίζοντας το γέλιο σε όλο το πανελληνίο.
Με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος, "δορυφόρους", καλό θα ήταν να το βούλωναν αλλά ποιος έχασε την τσίπα και το αντριλίκι για να το βρουν αυτοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου