20/2/12

Έξω η ΕΡΤ από την Τούμπα


ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ...


Η προπαγάνδα των ΜΜΕ και ο τρόπος που καταγράφουν τις κοινωνικές εξελίξεις, είναι μια από τις μεγαλύτερες αιτίες του αποπροσανατολισμού αλλά και του εκφοβισμού του Έλληνα πολίτη και των δεινών που βιώνει αυτή τη στιγμή. Οι υπάλληλοι των μεγαλοκαναλαρχών κάνουν πολύ σωστά τη δουλειά τους και προβάλλουν αυτά που τους επιβάλλουν τα αφεντικά τους και όχι την πραγματικότητα. Γιαυτό και δεν θα τιμωρηθεί ποτέ κανένας απατεώνας πολιτικός και γενικά κανένα λαμόγιο που καταχράστηκε το δημόσιο χρήμα. Η προπαγάνδα αυτή όμως έχει και προεκτάσεις στον αθλητισμό κι αυτό δεν είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε. Η προβολή και η προστασία των ΜΜΕ στις ομάδες του ΠΟΚ και η εσκεμμένη "μείωση" των επιτυχιών της ομάδας μας, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που το ζούμε καθημερινά, βλέποντας τις τηλεοπτικές και ακούγοντας τις ραδιοφωνικές εκπομπές τους. Εκτενή αφιερώματα στον γαυροβάζελο και για τον ΠΑΟΚ 2-3 λεπτά, να δείξουν λίγες φάσεις και να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα τους.

Μετά λύπης και οργής είδαμε ακόμα μια φορά τους δημοσιογραφάρες της ΝΕΤ να αλλοιώνουν την εικόνα ενός παιχνιδιού στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια και 7-8 κλασικές ευκαιρίες και να το μετατρέπουν σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα από το οποίο ο ανύπαρκτος αντίπαλος θα πρέπει να νιώθει και παραπονεμένος!!! Προτού καν δείξουν τα στιγμιότυπα του αγώνα είχαν κιόλας αποφανθεί ότι η φάση στην οποία ο Κρέσιτς έκανε το φάουλ στον Γιαννώτα, είναι κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ, παρόλο που δίπλα του υπάρχουν άλλοι δύο συμπαίκτες του (Μαλεζάς, Τσιρίλο). Επίσης δεν έγινε καμία αναφορά στο ότι ο μεγάλος ΠΑΟΚ αγωνίζεται την Πέμπτη με την Ουντινέζε για την πρόκρισή του στους 16, ενώ για την ομάδα του Δημοσίου έγινε εκτενή αναφορά στα παιχνίδια της με την Καζάν. Τη φάση βέβαια που ο κιτρινισμένος Νέτο δίνει αγκωνιά στον Αθανασιάδη και είναι πεντακάθαρη αποβολή, ούτε καν την είχαν στο αρχείο τους.


Δεν γράφουμε κάτι καινούριο, ούτε είναι η πρώτη φορά που βιώνουμε ανάλογες συμπεριφορές από τους δημοσιογράφους της ΝΕΤ, που μας βλέπουν σαν πολίτες όχι Β' κατηγορίας αλλά πολίτες κάποιας άλλης χώρας. Επειδή όμως κάθε φορά που παίρνουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ, βλέπουμε τα μεγάλα ποσά που πληρώνουμε για την ΕΡΤ, ώστε να μπορούν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς όλες αυτές οι "χωρίστρες" που κάνουν σαν να μην υπάρχουμε, θα πρέπει η διοίκηση της ομάδας μας να πάρει κάποια στιγμή πολύ δραστικά μέτρα κι ένα από αυτά είναι η απαγόρευση της κρατικής τηλεόρασης στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μέχρι να αλλάξει εντελώς η στάση τους και να συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ όπως του αξίζει. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε να ξηλωθούν από τη θέση τους οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι της παραπληροφόρησης, όπως θα έκανε ο Βαγγέλας αν υποτιμούσαν την ομάδα του. Θα πρέπει όμως να την "ακούσουν" καλά κάποια στιγμή και να προσέχουν πως θα προβάλλουν τα παιχνίδια του Δικέφαλου του Βορρά.

Σε όλα αυτά βέβαια δεν περιλαμβάνουμε κάποιους αξιόλογους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που εργάζονται στην ΕΡΤ, και κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά τα έχουμε με το μέσο στο οποίο εργάζονται (και πληρώνει ο Ελληνικός λαός) και την απαξίωση στην οποία οδηγούνε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

Fcpaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου