2/3/12

Αδιανόητα πράγματα ακόμα και τότε (φώτο)


Στα στέκια των ΠΑΟΚτσήδων σε όλη την Ελλάδα πολύς ντόρος έχει γίνει για τις νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ.Η Umbro όπως φαινεται θα είναι η εταιρεία που θα ντύνει την ομάδα.






Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα έχοντας να προτείνει σχέδια αφού η εταιρία έχει δεχτεί να ράψει ξεχωριστά ρούχα για την ΠΑΕ. Η αλήθεια είναι πως θα γίνει μία κουβέντα για τις προτάσεις του ΠΑΟΚ και των όσων μπορούν να υλοποιήσουν οι άνθρωποι της εταιρίας, κάτι που σημαίνει πως μετά από χρόνια η ΠΑΕ θα μπορεί να έχει μία φανέλα πιο κοντά στα «θέλω της» και βέβαια στις ανάγκες του κοινού. Με βασική, τη ριγέ φανέλα με τις πολλές ρίγες που έχει σημαδέψει την ιστορία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει ανώτατο όριο πώλησης της φανέλας από την μπουτίκ του τα 49 ευρώ και εφόσον η Umbro του δώσει μία τιμή που να μπορεί να έχει περιθώρια κέρδους με το συγκεκριμένο νούμερο, τότε η συμφωνία θα ολοκληρωθεί.

Αξέχαστη θα μείνει η χρονιά που δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ φορούσαν την ριγέ την Umbro κι ένας μια πράσινη Adidas.Αδιανόητα πράγματα.



'Επανω: Άγγελος Αναστασιάδης,Μλάντεν  Φουρτουλα,Γιώργος Κούδας,Γιώργος Κωστίκος, Γιάννης Γούναρης,Κώστας Ιωσηφίδης.
Κάτω: Φιλώτας Πέλλιος,Κούλης  Αποστολίδης(c),Παναγιώτης Κερμανίδης,Σταύρος Σαράφης, Γιάννης Δαμανάκης.








3 σχόλια:

  1. "Αξέχαστη θα μείνει η χρονιά που δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ φορούσαν την ριγέ την Umbro κι ένας μια πράσινη Adidas.Αδιανόητα πράγματα." Ε και?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε λίπτον μας δουλεύεις; τι είναι αυτή η διαφήμιση του γαύρου κάτω;;; μπράβο ρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄΄΄και τα παντελονακια ηταν adidas!!!!Aλλες εποχες!!!Τοτε βολεβομασταν με οτι να ναι και τωρα με κουρελια!!!Που ειναι οι εποχες adidas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή