24/3/12

Άγγελος ή Σέρτζιο...το δίλημμα του Βρύζα!


Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το θέμα προπονητή στην ομάδα μας.Αμφιβόλου εγκυρότητας αθλητικό site κάνει λόγο για δίλημμα του Βρυζα σχετικά με τις σκέψεις του για την θέση του κόουτς.



Το lipton-4.blogspot.com τάσσετε υπέρ της παραμονής του Ρουμάνου προπονητή ωστόσο το παρακάτω δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει παλαιότερες αναφορές μας.(Δείτε εδώ Αντικαταστάτης του Μπόλονι ο Σέρτζιο Κονσεισάο , Επιστρέφει ο Κονσεισάο;;; ) .

Μπορεί το πρωτάθλημα στην Σούπερ Λίγκα, να μην έχει ολοκληρωθεί, στην κανονική του διάρκεια και τα play off να αργούν ακόμη, ωστόσο στον ΠΑΟΚ, ο Ζήσης Βρύζας έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα του για την νέα σεζόν.

Πρώτιστο μέλημα για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ είναι το τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Μπόλονι δεν έχει αποφασίσει αν θα μείνει στον Δικέφαλο, αν δεν γνωρίζει πρώτα τους στόχους της ομάδας και προβληματίζεται τόσο από τα οικονομικά προβλήματα όσο και από την ενημέρωση που έχει ότι στην νέα σεζόν το μπάτζετ του συλλόγου θα είναι κατά πολύ μειωμένο σε σχέση με το φετινό.
Προσθέστε σε όλα αυτά και την φήμη ότι θα του γίνει πρόταση- εάν και εφόσον παραμείνει στον ΠΑΟΚ -για ένα γενναίο...κούρεμα σε σχέση με τα 600 χιλιάδες ευρώ με τα οποία αμείφθηκε φέτος!
Ο Μπόλονι δεν βιάζεται να αποφασίσει αν θα μείνει καθώς και αυτός περιμένει να δει τι θέση θα κατακτήσει ο ΠΑΟΚ στα play off, αλλά ήδη εδώ και καιρό έχει στα χέρια του δελεαστικότατη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και ποντάρει και σε προτάσεις που θα έχει μέχρι το καλοκαίρι, καθώς έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα και στην Ευρωπαική αγορά.
Οι επιλογές του Βρύζα -όπως αποκαλύπτει σήμερα το www.difernews.gr-έχουν ήδη κλειδώσει για το ενδεχόμενο της αλλαγής τεχνικής ηγεσίας στο πάγκο του Δικεφάλου!
Πρόκειται για δύο επιλογές, ενός Έλληνα και ενός Πορτογάλου τεχνικού, που και οι δύο είναι ιδαίτερα γνωστοί στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Σέρτζιο Κονσεισάο.



Για τον πρώτο οι συστάσεις είναι περιττές...πολυνίκης τεχνικός, κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ το 2003, που μέχρι σήμερα είναι ο τελευταίος τίτλος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και με πολλούς φανατικούς φίλους αλλά και εχθρούς στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ικανότατος τεχνικός, δεν κοστίζει...δουλεύει σκληρά χωρίς πολλά λόγια και ειδικά με τα νέα παιδιά και μπορεί να κάνει...θαύματα ακόμη και με μικρό μπάτζετ.

Ο Κονσεισάο κατάφερε να κάνει πολλούς...φίλους στην Τούμπα σαν παίκτης, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει κάποια σημαντική διάκριση με τον Δικέφαλο, ωστόσο όλοι σέβονται την τεράστια ιστορία του στο ευρωπαικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Σαν προπονητής όμως είναι άπειρος, ο ίδιος ποντάρει στην φιλία του με τον Βρύζα αλλά και στο ότι θέλει να έρθει σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη σε σχέση με την Ολανένσε που προπονεί τώρα στην Πορτογαλία.

Το δίλλημα του Βρύζα είναι να τσεκάρει τα υπέρ και τα κατά του καθενός και να επιλέξει αυτόν που θα μπορέσει σε μια σεζόν με σφιχτό μπάτζετ και ίσως , αν χριεαστεί, με αποδυνάμωση της ομάδας...να κάνει την υπέρβαση για τον σύλλογο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

difernews.gr

1 σχόλιο: