12/3/12

Άντε στον διάολο ρε λαμόγια του ΠΑΟΚ...



Στα μεγάλα ντουντούκια που έκανε η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια και στους τεράστιους αποκλεισμούς της που σήμαιναν απώλειες τίτλων, υπήρχαν κάποιοι γραφικοί «τσαλίκηδες» που ούρλιαζαν το … μότο τους: Θετική ενέργεια, αγαπήστε την ομάδα!!




Τότε ζητούσαν στήριξη και απόλυτη ομοψυχία για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια προς την κορυφή, η οποία ποτέ δεν ήρθε.Ήταν οι ίδιοι που την αυτοκριτική τους δεν την έκαναν ποτέ.Ήταν οι ίδιοι που έψαχναν να βρουν πάντα εχθρούς του ΠΑΟΚ.Ήταν και είναι οι συντονιστές επιθέσεων λάσπης κατά των ανθρώπων που έλεγαν και δεν θα πάψουν ποτέ να λένε και να γράφουν την αλήθεια…Ήταν οι «ευνοημένοι» του συστήματος.

Ξαφνικά όμως η κοσμοθεωρία τους κατέρρευσε γιατί όπως λέει ο σοφός λαός, «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται».Και επειδή τους χάλασε η «μαγιά» που με κόπο φούσκωσαν τόσο καιρό με κόπο και ιδρώτα, γλύφοντας κατουρημένες ποδιές, πλένοντας ως γνήσιοι δούλοι πόδια αφεντικών και ρουφιανεύοντας ψέματα σαν πιστά τσατσάκια, τώρα ζητούν την εκδίκησή τους γιατί τα «κόζια» άλλαξαν.Αυτά τα όρνεα δεν ενδιαφέρονται για τον Αετό. Τους νοιάζει μόνο η τσεπούλα τους και το επαγγελματικό τους μέλλον.


Ένα μέλλον που προδιαγράφεται δυσοίωνο γιατί πολύ απλά τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος του ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.Και επειδή έχασε, ο κόσμος χάλασε!Aλλά δεν είχε χαλάσει όταν είχε χάσει από την Καβάλα μέσα στην Τούμπα πέρυσι, ούτε όταν είχε ισοφαρίσει στο… χίλια τον Βόλο πάλι στην Τούμπα, ούτε όταν δεν έκανε «φάση» με τον Τάτο!

 Και σταματώ εδώ για να μην αναφέρω και άλλες τέτοιες ήττες με αποκορύφωμα βέβαια εκείνον τον ημιτελικό με την ΑΕΚ στην Τούμπα που θα θυμόμαστε για… αιώνες!Ακόμη και τότε έπρεπε να είμαστε ήρεμοι και να μην πάει το μυαλό μας σε κακές σκέψεις αλλά να συνεχίσουμε την υπερπροσπάθεια για το καλό του συλλόγου!

Καταλάβατε ή να το κάνω πιο… νιανιά;;

 Δηλαδή με λίγα λόγια, με Βρύζα πρόεδρο δεν πρέπει να έχουμε θετική ενέργεια και πρέπει να τον σκίζουμε όταν χάνει στην Τούμπα η ομάδα, που παίζει με κεντρικό αμυντικό τον Σωτήρη.

 Τελικά ρε μάγκες, υπάρχουν ήττες που δίνουν την ευκαιρία σε κάποιους να ξεβρακώνονται και σε μας τους υπόλοιπους να γελάμε με τους συγκεκριμένους κλόουν που θέλουν να γίνουν και γαλουχητές της ιδέας που εκπροσωπεί τα προσωπικά τους συμφέροντα!

 Άντε στον διάολο ρε λαμόγια.

Τριανταφυλλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου