3/2/12

O Pablo Garcia ,θα πάρει κάρτα,100%


Ο Πάμπλο Γκαρσία στα 12 χρόνια που βρίσκεται στην Ευρώπη, δέχεται κατά μέσο όρο μία κάρτα για σχεδόν κάθε τρία παιχνίδια που αγωνίζεται (104 κάρτες σε 276 ματς). Φέτος όμως σε 12 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έχει δεχτεί μόλις μία κάρτα.




Οι περισσότερες κάρτες που δέχεται ένας αμυντικός μέσος είναι για φάουλ στους αντιπάλους, οπότε αυτό που αξίζει να δούμε είναι αν ο Γκαρσία συνεχίζει να κάνει φάουλ φέτος με τον ίδιο ρυθμό που έκανε τα τελευταία χρόνια.


Την προηγούμενη διετία σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, ο Γκαρσία αγωνίστηκε σε 58 παιχνίδια, υπέπεσε σε 99 φάουλ και αντίκρισε 19 κάρτες. Δηλαδή έκανε 1.7 φάουλ ανά ματς, και έβλεπε μία κάρτα κάθε τρία ματς. Φέτος ο Ουρουγουανός σε 12 παιχνίδια έχει υποπέσει σε 22 φάουλ (1.8/ματς) και έχει δει μόλις μία κάρτα. Αυτό που παρατηρούμε είναι πως φέτος, ο Γκαρσία αν και κάνει ελαφρώς περισσότερα φάουλ, έχει αντικρύσει το 1/4 των καρτών που συνηθίζει να δέχεται.
Διαιτητής του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό είναι ο Γιάχος, ο οποίος βγάζει 7.29 κίτρινες ανά ματς φέτος, τις περισσότερες από κάθε άλλο ρέφερι της Σούπερ Λιγκ.

Το να δεχτεί κάρτα ο Πάμπλο Γκαρσία κυκλοφορεί στο 1.85 (54% πιθανότητες), αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως σε συνολικά 30 παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και Άρη έχει δεχτεί κάρτα 13 φορές (43%).

Lipton4

1 σχόλιο: