7/2/12

Είστε επικίνδυνοι κύριοι του gazzetta!!!

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζετε ποιο είναι το πούλμαν της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ είσαστε ένα από τα κορυφαία αθλητικά site στην Ελλάδα..!!!
Μόνο εντύπωση μας προκαλεί πως μπορέσατε να βγάλετε ένα τόσο άκυρο θέμα αυτήν την περίοδο...Μήπως δεν είναι τυχαίο?Μήπως σας έβαλαν κάποιοι για να δημιουργηθεί κλίμα κατά του ΠΑΟΚ?Λέμε τώρα εμείς....

Αλήθεια πήρατε κανένα τηλέφωνο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να διασταυρώσετε αυτήν την πληροφορία?

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ GAZZETTA ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ...



Περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αντιδράσει άμεσα και να βάλει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.....

touBETakias 

UPDATE 11:30
Μετά από 35 λετπά κατάλαβαν την ΜΛΚ που έκαναν και το άλλαξαν.......Όμως η λάσπη που πέταξαν κάτι θα αφήσει.....

4 σχόλια:

  1. Το πούλμαν όπως άκουσα σε ραδιοφωνική εκπομπή,ήταν του ΑΣ ΠΑΟΚ και ΟΧΙ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο οδηγός είπε στον αέρα ότι έπαθε λάστιχο στην Κατερίνη και ύστερα από έρευνα αγοράς που έκανε ο ίδιος βρήκε την καλύτερη προσφορά σε αυτό το μαγαζί. Τα υπόλοιπα και αυτά που θέλουν να περάσουν "κάποιοι" ανεήκουν στην σφαίρα του παρασκηνίου και της διαπλοκής, εκεί που ο σύλλογος μένει αμέτοχος. Καλό τους βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα εχετε μεγαλη πλακα τελικα,το πουλμαν ανηκει ή δεν ανηκει στον παοκ???Ο Καλοπουλος ειναι ή δεν ειναι παοκτσης???Επαιζε μηπως πολο στον παοκ ή οχι???Ο οδηγος το φερε απο την Κατερινη με λαστιχο στη θεσσαλονικη και εκανε και ερευνα αγορας στον δρομο???Καλα ποιος ειναι ο Σουμαχερ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ρε νούμερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ....Αυτό το χρησιμοποιούν τα τμήματα του ερασιτέχνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ Η ΦΩΤΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ Π@Π@ΡΙΕΣ ΛΑΣΠΗ ΡΙΧΝΟΥΝ . ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή