22/2/12

Θα παραμείνει ο Βρύζας και την νέα σεζόν;;;

Ο Ζήσης Βρύζας θα παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν και αυτό πλέον δεν το αμφισβητεί κανείς παρά το γεγονός ότι επίσημα έχει γίνει λόγος για μία «προσωρινή κατάσταση» ως τον Μάιο.
Οι κινήσεις του προέδρου του Δικεφάλου και τα σχέδια για την νέα σεζόν από μόνα τους δείχνουν τα «θέλω» του και το γεγονός ότι κοιτάει όχι μόνο το σήμερα αλλά και το «αύριο» του συλλόγου με αυτόν στην προεδρία.


Εδώ και καιρό άλλωστε και πριν το καλοκαίρι, δηλαδή πολύ πριν επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, έχει στο μυαλό του το πλάνο και τα σχέδια που θεωρεί πως θα «θωρακίσουν» τον σύλλογο και θα ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο της ομάδας. 

Για αυτό άλλωστε με το που έγινε πρόερος ο Ζήσης Βρύζας πήρε άμεσα αποφάσεις σε ότι αφορά το προσωπικό της ΠΑΕ, άλλες που υλοποιήθηκαν ήδη, και άλλες που θα προχωρήσουν στην συνέχεια ενώ κάνει συζητήσεις και επαφές έτσι ώστε να ενισχύσει τον σύλλογο με ανθρώπους με γνώσεις αλλά και εμπιστοσύνης από τη νέα σεζόν. 
Ταυτόχρονα σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έχει τρέξει αρκετά θέματα που αφορούν το ρόστερ της νέας περιόδου και έχει μιλήσει με ποδοσφαιριστές και το ενδεχόμενο μεταγραφής τους στους ασπρόμαυρους το καλοκαίρι

transernews

ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΜΕ 11.860 ΜΕΛΗ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου