27/2/12

Την κοπανάει ο Φερνάντο Σάντος.Για πού;;;

Κανείς δεν έχει αντίρρηση επ’ αυτού. Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει πότε να την κάνει από μία ομάδα. Στον ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποχωρήσει, ως επιτυχημένος, όταν έβλεπε ότι είχε φτάσει στο ταβάνι του με την συγκεκριμένη ομάδα, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι τα οικονομικά του συλλόγου δεν επέτρεπαν την υπέρβαση.




Έτσι και τώρα. Βλέποντας ότι η οικονομική κρίση είναι αδύνατον να μην επηρεάσει και την Εθνική Ελλάδας, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του ανεξαρτήτως έκβασης του Euro.

Ο Πορτογάλος έχει πει την μισή αλήθεια. Πως δηλαδή έχει πεθυμήσει την καθημερινή δουλειά σε σύλλογο. Η άλλη μισή είναι πως δύο κορυφαίες ομάδες της πατρίδας του (Πόρτο, Σπόρτινγκ) έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και ο ίδιος βλέπει με πολύ θετικό μάτι την επιστροφή στα πάτρια εδάφη για κάποια από τις δύο.

Στην ΕΠΟ ήδη έχει σημάνει συναγερμός και πως ήδη συλλέγονται στοιχεία για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, που πρέπει να πληρεί συγκεκριμένα προσόντα.Να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, να έχει το κασέ σύμφωνο με τα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης και να είναι και αξιοπρεπές όνομα.Ήδη υπάρχουν και φαβορί. Νεότερα οσονούπω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου