13/2/12

Ας θυμηθούμε τι τράβηξε η αποστολή του ΠΑΟΚ


Με λίστα 25 «καλεσμένων» θα παρακολουθήσουν οι άνθρωποι του Άρη το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σήμερα έγινε στην Τούμπα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και δεν αποφασίστηκε κάτι το διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς ο Άρης δε θέλησε να ζητήσει κάτι παραπάνω, όπως π.χ. η ύπαρξη εισαγγελέα, περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις κλπ.




Ας θυμηθούμε όμως, τι τράβηξε η αποστολή του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο όταν και δέχτηκε αλήτικη επίθεση από τους κάφρους του Άρεως που πριν τον αγώνα τα έκαναν γης μαδιάμ σε επεισόδια με την αστυνομία, κι ομως δεν τιμωρήθηκαν!

Παρακολουθείστε τo video που υπάρχουν εκεί, είναι ένα απ'όσα δε φρόντισαν να κατεβάσουν οι προπαγανδιστές του υπογείου, δηλαδή.

Εδώ είναι όσα έγιναν πριν το ματς....




Κι εδώ τι έγραφαν τα ρεπορτάζ των ημερών για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με φωτοβολίδες και κροτίδες η αποστολή του ΠΑΟΚ.

''Αναίτια επίθεση από τους χούλιγκαν του Άρη, δέχτηκε η σουίτα που φιλοξενούσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, στον πρώτο όροφο της θύρας 7 στο Χαριλάου, μετά το ματς. 


Περισσότεροι από 500 κουκολοφόροι αληταράδες, που αμαυρώνουν την ιστορία του Άρη και το ποδόσφαιρο, μπήκαν απο τη θύρα 3 μέσα στον αγωνιστικό χώρο από την πόρτα που ανοίγει για το ασθενοφόρο και από το τερέν, πετούσαν πέτρες, μπουκάλια, φωτοβολίδες, πυρσούς, κροτίδες και ό,τι άλλα αντικείμενα τους βρίσκονταν πρόχειρα, προς την σουίτα που ήταν η διοίκηση και οι φιλοξενούμνενοι του ΠΑΟΚ. 
  
Οι φωτοβολίες και οι πυρσοί, καθώς και ένα μπουκάλι έφτασαν ως τα τζάμια της σουίτας όπου φιλοξενούνταν οι άνθρωπο του ΠΑΟΚ, κι ένα απ΄ αυτά θρυμάτισε το τζάμι... 


Το θετικό ήταν ότι δεν είχαν φύγει τα ΜΑΤ, επενέβησαν, έριξαν κροτίδες και χημικά για να τους διαλύσει και τα επεισόδια μετά από ένα δεκάλεπτο, φαίνεται πως σταμάτησαν... 


  
Στις 12:30 οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έφτασαν στο ξενοδοχείο της ομάδας με το πούλμαν, χωρίς να συναντήσουν άλλο πρόβλημα.''



Εννοείται ότι όλα αυτά είναι καταδικαστέα και δεν πρέπει να επιτραπεί από κανέναν, να γίνουν και στην Τούμπα...


Lipton4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου