29/1/12

Ο βιασμός της κούλας ,part III

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

Ήμουν πεπεισμένος πως δύσκολα θα πάρουμε ακόμα και το Χ,μετά από τέτοια νίλα την Τετάρτη,όλες τις διοικητικές ανακατατάξεις και την γενικότερη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Αντί για 0-4 η αεκούλα γλύτωσε μόλις με 2 μπαλάκια ,αλλά δεν "κακίζω" κανέναν παίκτη γιατί δεν ξεχνάω την κούραση της παράτασης .




Τελικά αποδείξανε τα παιδιά ότι τα αρχίδια τους είναι τρομακτικά μεγάλα σε ΠΟΛΥ κρίσιμα ματς. Σε ματς που παίζεται η..υπόληψη μας κατά κάποιο τρόπο (βλέπε Τότεναμ,Ρούμπιν έξω,κούλα κύπελλο και σήμερα). 13 χρόνια λειψυδρίας τελείωσαν και ελπίζω σε νέο 13άχρονο σερί με νίκες.

 Λίγα πράγματα για τους παίκτες που γούσταρα σήμερα:

Κατσικάς.
 Άψογος.Δεν είδα ούτε ένα λάθος αντίθετα με τρέλανε( με την πολύ καλή έννοια) που έπαιζε με κάτω την μπάλα.

Γεωργιάδης.
Στο πρώτο νόμιζα πως έβλεπα τον Βιειρίνια.Σωστές μεταβιβάσεις μέχρι το εκπληκτικό γκολ αλά Σέρτζιο και τρομερά τρεξίματα.Μετά κάπως χάθηκες,αλλά δεν μασάω,1 μήνα σχεδόν απουσία και 4 προπονήσεις.

Σαλπιγγίδης.
Μόνο και μόνο για τα χιλιόμετρα που έφαγες και τις κλωτσιές που δέχτηκες .Συνέχισε έτσι και περιμένω το γκολάκι με γαύρο και τα σούτια στις διαφημιστικές όπως παλιά...

 Μαλεζάς. 
Aν η συνέχεια με Κατσικά δίπλα σου είναι η ανάλογη και τόσο ηγετική...τι να πω.ΜΙΛΑΝ του Kάρλο Αντσελότι το2008 θα γίνουμε ναουμ.

Αθανασιάδης. 
Τι να πω ρε πουλενάρα.Σχεδόν ανύπαρκτος και βαριεστημένος σε όλο το ματς αλλά την γ@μημένη την μιλάς.Μία επαφή και αντίο σας.Pipo και πίπ@ στην κούλα.Μόνο και μόνο επειδή με καυλώνεις με τα άνετα τελειώματα σου.

 Λαζάρ.
Ποίημα ρε Καρπάθιε. Ζωγράφιζες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού,πάνω κάτω σαν τον π@ύστη και ασσίστ όλα τα λεφτά.Ηγέτης.

 Μπαλάφας.
Αν και δεν μπορεί να κριθεί κατάλληλα λόγο λίγων λεπτών ,αυτό το "διώξιμο-κάθετη" στον Γεωργιάδη με αρρώστησε.Μόνο εσύ αυτά !Μαχητικότατος και σε αέρα και χαμηλά.

Ο Μπόλονι εξαιρετικός στις επιλογές(παρότι περιορισμένες),αν και στην αρχή με ψιλοτρόμαξε με Τσιρίλο.Πάλι καλά πιάσαν οι κατάρες. Κι επειδή πολλά είπα.....


  ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιλαγό. 


Υ.Γ. Χρυσή ευκαιρία πάντως σήμερα να τους ρίξουμε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα να χουν να θυμούνται...


Lipton4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου