26/1/12

Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο

Πέρασαν 4,5 χρόνια από την στιγμή που ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε την ομάδα του ΠΑΟΚ και κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να βγάλει την ομάδα από τον βούρκο και να την πάει σε καλύτερα μονοπάτια.


 Ο κόσμος τον πίστεψε και η στήριξη προς το πρόσωπό του ήταν έμπρακτη με αγορά χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας.
Ο Ζαγοράκης άφησε έργο στον ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει ΟΛΟΙ μας να του αναγνωρίσουμε.Δεν είναι μόνο ότι με την βοήθεια του συσπειρώθηκε ο κόσμος και βγήκε ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο, αλλά δημιούργησε το πρώτο ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, δημιούργησε μια ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα (Ειδικά τον δεύτερο και τρίτο χρόνο στην Ελλάδα).

Όμως όποιος δουλεύει κάνει και λάθη.Και δυστυχώς τον τελευταίο 1,5 χρόνο από εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά έφτασε εκείνο το καλοκαίρι και άρχισε η κατηφόρα.

Λάθη στο αγωνιστικό κομμάτι, στο οικονομικό, στην στελέχωση της ΠΑΕ, στο επικοινωνιακό και το πιο άσχημο ήταν ότι έχασε την εμπιστοσύνη από μεγάλο κομμάτι του κόσμου.Αυτό φαινόταν και από την πτώση της προσέλευσης του κόσμου στην Τούμπα.Χάθηκε η καύλα όπως το είπε και ο ίδιος...
Ίσως να ήταν λάθος η στιγμή της παραίτησης ,όμως κάποτε θα γινόταν και αυτό...ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!!

ΟΛΟΙ πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας όπως και οι σύνδεσμοι και να δούμε το αύριο του ΠΑΟΚ.Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να καταστρέφει αυτό που στην τελική ο ίδιος το έχει δημιουργήσει.Αυτοί οι 100-200-300 όσο νευριασμένοι και θυμωμένοι με τον Ζαγοράκη και να ήταν θα έπρεπε να αντιδράσουν με διαφορετικό τρόπο, που δεν θα δημιουργούσε περαιτέρω προβλήματα στην ομάδα..

Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τότε που είχε έρθει ο Ζαγοράκης και έχουμε υποχρέωση προς τις νέες γενιές να τον οδηγήσουμε ακόμα ψηλότερα.
Καλή δύναμη στον Ζήση και ελπίζουμε να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ......ΟΣΟ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ


touBETakias

6 σχόλια:

  1. Tα καταφεραν καποια κοπροσκυλα απο την Θ4!Αυτοι που ταχα ειναι παντα διλπα στον ΠΑΟΚ.οχι οι πολλοι...οι λιγοι...οι μιζαδοροι...αυτοι που κανουν κουμαντο...διωξανε τον ανθρωπο που μας εκανε ομαδα.μπραβο τους...αλλα ξερω ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα.ετσι λενε.καλα μας πεισατε.αλητες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΖΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη επιτυχια στον ζηση...
    και επιτελους να κανει κατι να φυγουν αυτα τα τσογλανια απο το γηπεδο.
    οι τσαμπατζηδες που δηθεν αγαπανε τον παοκ κ το μονο που κανουν ειναι να τον χρεωνουν ξανα κ ξανα..οι ιδιοι που διωξαν τον ζαγορακη και καθε φορα αναροτιομαστε ολοι αν ξερουν τι κανουν
    αν κ δεν το βλεπω να γινεται κατι...κριμα.
    πραγματι μια ζωη μιζερια..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ζαγορακης ηταν λαμογιο μας εφερε κοντρερασ γκαρσια μουσλι ιβιτσ και αλλους ποσους τη χρονια που τερματισαμε 9η θεση χωρις γιουροπα και τσαμπιονς λιγκ χωρις ξεπουλημα οσο οσο στον βιειρινια και σημερα με τοσα εσοδα απο γιουροπα απο διαρκειας απο βιερινια και απο σαχπατζιδη τι να πω.ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ.ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΣ Η ΧΑΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 99%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai liga les file mou.....o megalos zogorakis efuge ......kai emeis 8a psaxnoume....den peirazei paok sta eukola paokara sta diskola leme panta alla krima giati ton zagoraki eprepe na ton stiriksoume kai allo......gnwmi m....

    ΑπάντησηΔιαγραφή