22/1/12

Οι ''μικροι'' στο μικροσκόπιο

Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη με τον Πανιώνιο. Επειδή από τους "μεγάλους" ξέρω πάνω κάτω τι θα περιμένω θα μεινω στους μικρους που έπαιξαν.

Ο Γλυκος μου αρέσει όλο και περισσότερο αν και δεν χρειάστηκε ακόμα να κάνει καμία σπουδαία απόκρουση. Βέβαια αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι κωλόφαρδος, μπορεί όμως και να σημαίνει ότι έχει αντίληψη των φάσεων και προλαμβάνει καταστάσεις.Θα φανεί,συνεχίζω πάντως να έχω ένα ερωτηματικό σε σχέση με το ύψος του αλλά πλέον δεν έχω τον  φόβο που είχα όταν τον έβλεπα βασικό.

Ο Κατσικας  έχει πολύ καλές τοποθετήσεις, φαίνεται να βρίσκει χημεία με Μαλεζα  αλλά πρέπει να δουλέψει στις μεταβιβάσεις του κ τα διωξίματα του που είναι στα τυφλά. Με την εμπειρία μπορεί να βελτιωθεί πολύ. Προσωπικά πιστεύω πολύ σ'αυτο τον παίχτη.

Ο Γιαννου  δείχνει να ξέρει μπάλα. Ο Μπολονι τον ξαναβάζει στη θέση του επιτελικού, άρα προφανώς καταλήγει ότι αυτή η θέση του ταιριάζει περισσότερο από επιθετικός. Ας μην αρχίζουμε να τον κραζουμε ψαχνοντας για νεα "θυματα"....χρονο θελει να δειξει αν μπορει. 

Ο Ποποβιτς ξερει σιγουρα πολλα κιλα μπαλα. Φανηκε αυτο στις 3 πρωτες επαφες που ειχε. Αυτο ομως δεν σε κανει αυτοματα μεγαλο ποδοσφαιριστη. Θελει δουλεια απο πλευρας του, και θελει και προσπαθεια απο μας να μην τον καψουμε...συγκρισεις με Βιερινια ειναι αστειες και ατοπες για ενα 16,5 χρονων ΠΑΙΔΙ! Θα παρει και αλλες ευκαιριες στη συνεχεια αλλα πιστευω η φετεινη χρονια θα ειναι απλα ενα βαπτισμα απο μεριάς Μπολονι (και για αυτον και για τους υπολοιπους απο τη φουρνια των 16χρονων). ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Ας μην περιμενουμε να δουμε κανεναν ηγετη και τον φορτωσουμε αγχος. 

Y.Γ : Το σημαντικο ματς ειναι πλεον την Tετάρτη.Ματς σταθμος για φετος ..και 
ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ.ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου