31/1/12

Ασχολούνται συνεχώς με τον Π.Α.Ο.Κ...

Όταν μέχρι πριν 4 αγωνιστικές ήταν στην επικίνδυνη ζώνη και ξέφυγαν μόλις προχθές με το 1/3 των βαθμών τους να είναι με τις 2 ομάδες που έχουν ήδη πέσει.


Όταν η επαγγελματική τους ομάδα ταξιδεύει με πλοία και λεωφορεία σε εκτός έδρας αγώνες γιατί δεν υπάρχει σάλιο και δεν έχει Α.Φ.Μ να κάνεις μεταγραφές.



Όταν σε 3-4 αγωνιστικές που θα έχει παίξει με σοβαρές ομάδες θα κοσμεί απλώς τον βαθμολογικό πίνακα και θα ψάχνει από τώρα βατραχοπέδιλα και σαγιονάρες.


Όταν ασχολούνται καθημερινά με τον ΠΑΟΚ.


Μετά μην απορούν γιατί θα υστερούν συνέχεια στον βαθμολογικό πίνακα.


Είναι, ήταν και θα είναι από κάτω (με ελάχιστες εξαιρέσεις που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα) όσο ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι και δεν κοιτάτε το σπίτι τους.


Το σπίτι του γείτονα,αγαπητά σκουλήκια είναι συνεχώς εκεί, .... κοντράρεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με άλλα σπίτια της ίδιας κατηγορίας και όχι με στάνες και χωριά κάθε 7 χρόνια, είναι σχεδόν ΠΑΝΤΑ ποιο ψηλά από το δικό σας, και στρώνει χαλιά για τους ευρωπαίους καλεσμένους του.
Οσο περισσότερο το κοιτάτε τόσο θα τρελένεστε... κοιτάτε μόνο το δικό σας που είναι έτοιμο να πέσει μήπως και το σώσετε.


Αφού ο έμμισθος εκπρόσωπος τύπου μιας άλλης ΠΑΕ ασχολείται συνεχώς μαζί μας, αφού ο πρώην πρόεδρό τους (ο σουπεράς ντε), τους μοίραζε στη λέσχη τους ισολογισμούς της δικής μου ΠΑΕ και τους προέτρεπε (κατά ραδιοφωνική δήλωσή του super3) να στέλνουν email με τα οικονομικά της δικής μου ΠΑΕ στο Υπουργείο Οικονομικών είναι δυνατόν ακόμα μη ΠΑΟΚτσήδες να σας χλευάζουν και μην σας παιρνουν συνεχώς στην πλάκα;;;




Αντε καλό σας καλοκαίρι.




Lipton4

3 σχόλια:

  1. "Όταν σε 3-4 αγωνιστικές που θα έχει παίξει με σοβαρές ομάδες θα κοσμεί απλώς τον βαθμολογικό πίνακα και θα ψάχνει από τώρα βατραχοπέδιλα και σαγιονάρες."
    Αν σε 3-4 αγωνιστικες δεν αποδειχτουν τα λογια σου σε αυτα που λες τοτε βγες και πες οτι εισαι μαλακας και ασχολησαι με τον ΑΡΗ και ολο λες ΠΑΠΑΡΙΕΣ(αν φορας παντελονι φυσικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τυρακι αδικο εχει;ρε θα μας τρελανετε εσεις..μπες γκαζετα κ δες τσαλτιδη σε παραληρημα..απλα υπεροχο...σκουληκια ειστε γ γελια..μια ζωη ντερμπι με τους λεβαδειακους θα παιζεται αλλα και μια ζωη ακομα κ στην γ να πεσετε εσεις θα μας ζαλιζετε τα παπαρια...απλα απιστευτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή