13/3/12

Μια χαρά ξηγήτε ο Μπόλονι



Για μενα μια χαρα ξηγετε ο Λαζλο Μπόλονι

Πηρε μια ομαδα που ηθελε 2-3 προσθηκες για να γινει σουπερ και κατελληξε να παιζει με ομαδα που εχει 2-3 παιχτες και θελει τους υπολοιπους.




Καλα κανει και βαζει τον Νιμανι, καλα κανει και βαζει τον Αποστολοπουλο και καλα θα κανει να βαλει και αλλους και να πειραματιστει οπως αυτος κρινει, γιατι στα playoff με μια 11αδα, το ξερουμε ολοι πως προκοπη δεν κανεις (και ουτε καν αυτη την 11αδα καλα καλα δεν εχουμε...).
 Βεβαιως αυτο που πρεπει να το απασχολει επισης. ειναι το μην δεν βγουμε playoff με ολα αυτα τα πειραματα, αλλα ενταξει, τοσο μαλακας δεν μπορει να ειναι.Τον εμπιστευομαι.


Δυστυχως η ομαδα εχει απογυμνωθει απο την στιγμη που φυγανε οι καλες μοναδες της και ο μπολονι καθετε και παλευει να κανει τον μπαλαφα στοπερ, τον νιμανι αριστερο εξτρεμ, να κανει τους αποστολοπουλους και σταφυλλιδηδες παιχτες, να βελτιωσει τους μεχρι προτεινως παγκιτες αθανασιαδη, γεωργιαδη κλπ και να δωσει γενικα χρονο σε οποιο ατεχνο, αμπαλο, ανετοιμο, απειρο παιχτη εχει ο ΠΑΟΚ, γιατι δυστυχως θα τους χρειαστει. Να δει ποιοι του κανουν, ποιοι δεν του κανουν, ποιοι μπορουν, ποσο μπορουν και τελος παντων να δωσει χρονο σχεδον παντου για να σωσει μια χρονια που η απογυμνωση της ομαδας ειναι αυτο που στο τελος θα μας μεινει.. Χρονια χαμενη.. Ας σχεδιασει το μελλον καλυτερα μπας και του χρονου μπορεσει και φτιαξει ομαδα με τα ψεμματα.. Δεν ξερω, θεωρω πως το εργο που πρεπει να κανει ο Μπολονι στον ΠΑΟΚ, πρεπει να ειναι απο τα πιο δυσκολα που μπορεις να βρεις σε ομαδα πανευρωπαικος.

Υγ. Την ομαδα του Σαντος ΑΝ ειχε, θα ειχε σηκωσει κουπα ο Λαζλο.



king

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου