24/4/12

“Κλωτσιά σε όλα τα ανθρωπάκια που υπονομεύουν τον ΠΑΟΚ”



Η Ιστορική Χαμηλοτάβανη ή αλλιώς ο Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4, δείχνει και πάλι τον δρόμο, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξής της και της πίστης της στο Δικέφαλο…






“Το είπαμε και θα το φωνάζουμε μέχρι τελικής πτώσης:

«Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

Το παιχνίδι της Λειβαδιάς πέρασε στο παρελθόν και έτσι φτάσαμε στο τέλος της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος. Μιας περιόδου που ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα και πιθανόν να μη νοσταλγήσουμε ιδιαίτερα καθώς έχουμε δει σίγουρα και καλύτερες. Στην παρούσα χρονική περίοδο (εν μέσω οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και με διάχυτο το κλίμα μιζέριας στη χώρα) οι δρόμοι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι μόνο δύο.

Ο πρώτος δρόμος είναι πολύ εύκολος και είναι η ολική απαξίωση της ομάδας. Οι αφορμές για να το κάνει δεκάδες, και αρκεί κάποιος να συντονίσει το ραδιόφωνό του στις γνωστές συχνότητες της γραφικότητας και της γελοιότητας ώστε να τις εμπεδώσει. Ο δεύτερος δρόμος για τον ΠΑΟΚτσή είναι να πάει κόντρα, να σηκώσει το κεφάλι και να δώσει μια γερή κλωτσιά σε όλα τα ανθρωπάκια που υπονομεύουν την ομάδα του επειδή τους βολεύει να την κρατούν στα μέτρα τους. Να πάρει το δρόμο για την Τούμπα άλλες τρεις φορές φέτος, να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει με τη φωνή και το πάθος του την ομάδα, αλλά και οικονομικά τη διοίκηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 διαλέγει τον δεύτερο δρόμο και διαθέτει τα εισιτήρια για τα play-off καθημερινά από τα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 7 το απόγευμα”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου