6/2/12

Σε νέα βάση...

Πιο ήρεμοι σήμερα μπορούμε να αναφέρουμε ορισμένα πράγματα για το πως πρέπει να πορευθεί ο ΠΑΟΚ.


Καταρχήν ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου τους στόχους της ομάδας ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει.Δεν είναι σωστό να καλλιεργούμε ψεύτικες ελπίδες για πρωτάθλημα όταν δεν έχουμε το ανάλογο ρόστερ με τις υπόλοιπες ομάδες.

Αυτό το λέμε όχι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί κάποτε να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά γιατί στην κατάσταση που είναι τώρα κακά τα ψέματα πάνω από την τρίτη θέση δεν μπορεί να τερματίσει...
Γι' αυτό και σαν λαός εύκολα ενθουσιαζόμαστε και εύκολα απογοητευόμαστε.....Ενώ αν γνωρίζαμε από την αρχή ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο η απογοήτευση θα ήταν μικρότερη..

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής φάνηκε η ποιοτική διαφορά στο ρόστερ.Όπως και να το κάνουμε πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο γαύρος έχει καλύτερες μονάδες από εμάς.
Όσο για τα επεισόδια τι να πούμε....Πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε....Αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτοί που τα κάνουν?Και να υπήρχε κάποιος λόγος.....να πεις δεν άντεξαν την αδικία και ξέσπασαν...Όταν όμως κάνεις επεισόδια, απλά για να κάνεις, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς περισσότερα προβλήματα στην ομάδα που υποτίθεται ότι αγαπάς....

Να θυμάστε ότι δεν τελειώνει τίποτα μετά από μια νίκη ή από μια ήττα...Η ομάδα προχωράει και θα έχει καλή συνέχεια...

Αισιοδοξία και να βλέπουμε όλοι με ανοιχτό μυαλό τις δυνατότητες της ομάδας....Μην πετάμε στα σύννεφα....

ΠΑΟΚ γερά και γ@μ@ τα μουνι@.......


touBETakias


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου