16/3/12

Συζητάει με Κόρμπο ο ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Παράσχος τον έριξε στα βαθιά νερά της Super League σε ηλικία 17 ετών με τη φανέλα της Χαλκηδόνας. Οκτώ χρόνια αργότερα, ο 28χρονος μέσος έχει βαλθεί να εξελιχθεί στο πουλέν του στη Λιβαδειά, κάνοντας υπερήφανο τον έμπειρο τεχνικό για την «ανακάλυψή» του και αρκετούς συλλόγους να τον καλοβλέπουν.



Ο ΠΑΟΚ όμως είναι αυτός που έχει μπει πιο δυναμικά για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού. Σύμφωνα με πληροφορίες oι άνθρωποι του Δικεφάλου συζήτησαν με τον ποδοσφαιριστή και η υπόθεση της μεταγραφής του φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Βέβαια δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία καθώς αυτή ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών, δηλαδή να ανανεώσουν το ραντεβού τους μετά το τέλος του πρωταθλήματος το οποίο ως γνωστόν λήγει με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό!


Ο Κόρμπος είναι αμυντικός χαφ. Δεν είναι πολύ τεχνίτης όμως έχει πολλά τρεξίματα είναι αρκετά δυναμικός και κάνει την «βρώμικη δουλειά» μέσα στο γήπεδο.

 Είναι ένας παίκτης που αν πάει στον ΠΑΟΚ μπορεί να βοηθήσει υπό προϋποθέσεις και πάντα μη ξεχνώντας την νέα κατάσταση στον σύλλογο και τα οικονομικά των «ασπρόμαυρων».

Ο Κόρμπος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα την σεζόν 2003-04 Χαλκηδόνα. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2005… προσχώρησε στον Ατρόμητο, που συγχωνεύτηκε με την Χαλκηδόνα, αλλά τον Γενάρη του 2006 δόθηκε στην Προοδευτική. Ακολούθησε μια σεζόν στον Παναιγιάλειο και το καλοκαίρι του 2008 επέστρεψε στο Περιστέρι, όπου έμεινε για 1,5 χρόνο, καθώς συνέχισε στον Ολυμπιακό Βόλου. Πέρσι πήγε στα Τρίκαλα και φέτος είναι από τους καλύτερους παίκτες του Λεβαδειακού

transfernews



3 σχόλια:

  1. 17+8=25.... Σαν να μην πηγαίνει κάτι καλά...
    "σε ηλικία 17 ετών με τη φανέλα της Χαλκηδόνας. Οκτώ χρόνια αργότερα, ο 28χρονος μέσος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή