15/3/12

Ο Βεζεβέγκης που τα 'χει στην πούγγα..



Μιας και είναι στην επικαιρότητα η Κύπρος λόγω ΑΠΟΕΛ, και έντονου Ελληνικού στοιχείου, είπαμε να κάνω ένα μίνι αφιέρωμα στις παρτίδες που είχαμε με το Νησί της Αφροδίτης τα τελευταία 20 χρόνια.

Έτσι θα εξηγούνταν οι θλάσεις


Η κυρία στη φωτογραφία είναι η γιατρός της Τσέλσι. Έβα Καρνέιρο το ονοματάκι της και δεν κάνουμε πλάκα σε ότι αφορά την ιδιότητά της.
Σφάζονται Τέρι και Ντρογκμπά για να τους εξετάσει. Αν ήταν γιατρός στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον θα είχαμε μια εξήγηση για τις 30 θλάσεις. Όλοι θα ήθελαν να είναι η τύπισσα η γιατρός που θα τους κουράρει…


ΣΕΙΣΜΟΣ 4,4 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (παιδιά μην ανησυχείτε, είναι επειδή έρχεται ο ΠΑΟΚ!)



Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 07.40 το πρωί βορειοδυτικά του Αγρινίου, σύμφωνα με εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Νικος Παπάς,ο Βιερίνια του μπάσκετ



Μπορει ο Πορτογάλος άσσος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην γερμανική Βολφσπουργκ ωστόσο ο σύλλογος του ΠΑΟΚ δεν στερείτε της υπηρεσίες του Βιερίνια στο μπάσκετ.

ΠΑΟΚ γερά κι η κούπα είναι κοντά!!!

Το Σάββατο η ομάδα hanball του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το κύπελλο απέναντι στις ξαδέρφες....

Δεν περνάει καλά ο Βιεϊρίνια!



Μπορεί τον Ιανουάριο να αποκτήθηκε για βασικός στη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, τόνισε πως η κατάσταση στους «λύκους» είναι δύσκολη για εκείνον.