19/3/12

Ο Λίνο ετοιμάζεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ



Ο Άλβες Λίνο μίλησε  για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την πτώση του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, τα πλέι οφ και για το κίνητρο των παικτών:

O Μπρούνο Τσιρίλο με μαλλιά (Φώτο)



Ειναι ένα απο τα πρόσωπα της επικαιρότητας καθώς με δικό του γκολ με κεφαλιά η ομάδα μας ''τσίμπησε'' την ισοπαλία απο την ομάδα του Παναιτωλικού.Για αυτο ειπαμε να ασχοληθούμε λιγάκι μαζί του.

Οι μεταγραφές που «παίζουν» για τον ΠΑΟΚ



Tον αμυντικό χαφ Μιχάι Πιντίλι είδε ο Παντελής Κωνσταντινίδης στο φιλικό ματς της Εθνικής Ρουμανίας απέναντι σε αυτήν της Ουρουγουάης.

ΣΟΚ.....Τι Alice Cooper τι ..........!!!!!!

Όλοι γνωρίζουμε τον Alice Cooper......Όλοι νομίζαμε ότι ήταν τραγουδιστής.....Τόσο καιρό όλοι είχαμε αυτήν την αίσθηση....Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και θα την παρουσιάσουμε....Γιατί εμείς ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!!!!

Θύματα πάντα και σε όλα τα αθλήματα


Aκολουθούν πιστά την πολιτική της  σκουληκιάρικης γαλούχησης.Πολιτική με την οποία έχουν ανατραφεί  γενιές και γενιές οπαδών της γειτονιάς της Παπαναστασίου.

Σκέψεις για αναβολή της 26ης αγωνιστικής



Σκέψεις για αναβολή της 26ης αγωνιστικής που συμπίπτει με την εθνική μας επέτειο, αφού θα χρειαστεί μεγάλος αριθμός αστυνομικών για τις… παρελάσεις.

Ένα μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ




Ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στα ΠΑΟΚτσακια που εφεραν τον τίτλο.