6/3/12

Θέλω να γίνω πρόεδρος στον ΠΑΟΚ


Θέλω κι εγώ να γίνω πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Να πάρω φέυγοντας 320 χιλιάρικα από το ταμείο και να σας πω ότι ‘’πηγανε για της αναγκες της ομάδας και δεν μπορώ να σας φέρω παραστατικά’’.

Το ξύλο της αρκούδας έφαγαν οι παίκτες του Εθνικού Γαζώρου στ΄ αποδυτήρια από φουσκωτούς!!



Επίθεση και ξυλοδαρμό κατήγγειλαν οι παίκτες του Εθνικού Γαζώρου, ότι δέχτηκαν στ΄ αποδυτήρια του Καυτανζογλείου από "φουσκωτούς" και ανθρώπους της ΑΕ Ποντίων-Ηρακλής.

Ζήση και εσύ φταις!



Δεν ξέρουμε αν πλέον είναι σε εξέλιξη ένα κυνήγι μαγισσών στον ΠΑΟΚ με στόχο τον Θόδωρο Ζαγοράκη αλλά είναι η αλήθεια πώς εδώ και μερικά 24ωρα υπάρχει η απομυθοποίηση του ανθρώπου στον οποίο ο κόσμος εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας, τα χρήματά του και πληροφορήθηκε ότι το άνοιγμα επί θητείας του είναι στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν ωφελεί να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα


 

Μετά από τις ειδήσεις που έβγαλε η γενική συνέλευση, ξεκαθάρισε για τα καλά η εικόνα για την οικονομική θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ..Τα σημάδια ήταν πολλά και όσοι γνωρίζουν λίγο από ΠΑΟΚ από τα τελευταία 15 χρόνια θα είχαν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά....

Στη Φυλακή ο Σκόρδας! Δείτε φωτογραφικό υλικό!






Στις 11 Ιουνίου, δικάζεται στο Εφετείο θεσσαλονίκης ο Λάμπρος Σκόρδας σε βαθμό κακουργήματος και μάλιστα κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση όπως ο

Ας βάλουν το Κ που ξέχασαν, στη λέξη ωλοτούμπα



Το ξεκαθαρίζω εξαρχής. Θα χαιρόμουν αυτήν την τεράστια από κάθε άποψη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ ακόμα περισσότερο, αν δεν έδινε χαρά στους ερυθρόλευκους που έριχναν τη λάσπη με τον ανεμιστήρα όλη την προηγούμενη βδομάδα.